Kauneus ja Terveys

Miten valloittaa vaaka?

Miten valloittaa vaaka?
Hänessä on perinaisellista charmia, joka puree miesköriläisiin. Hänessä on vetovoimaa, ja hänen ympärillään tapahtuu.
Julkaistu: 25.6.2015

Hän kaipaa miestä, joka ei ole itsekäs ja vaatelias vaan jonka kanssa voi harrastaa kultturelleja asioita ja liikkua vapaasti.

Näin kuvaillaan vaakanaista Horoskooppi.com-sivustolla. Vaakamiehelle parisuhde on elämän peruskivi, vaikka hän viihtyy myös laajemmissa sosiaalisissa ympyröissä, kertoo sama sivusto. Kaikki muut tulevat vasta kumppanin jälkeen.

Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirja (WSOY 2006) kuvailee vaa’an (23.9.-23.10.) olevan eläinradan parisuhdekeskeisin merkki, joka tavoittelee tasapainoa ja harmoniaa niin, että tämä voi asettaa kumppanille melkoisia vaatimuksia. Kun sopiva kumppani löytyy, saa vaaka hänet tuntemaan itsensä hellityksi, paijatuksi ja huomioiduksi.

Jos vaa’an lemmityllä ovat eroottiset leikit mielessään, kannattaa valloitusta yrittää esteettisellä ympäristöllä, kuten kynttilöillä ja tuoksuilla, vinkkaa Ruotsalainen. Ensilähestymiseen taas sopivat kauniit sanat, sillä vaaka on Ruotsalaisen mukaan enemmän ajattelija kuin tunneihminen.

Ruotsalaisen kirjassa vaa’an piirteisiin listataan muun muassa päättämättömyys, miellyttämisen tarve, yhteistyökykyisyys, sosiaalisuus ja viehkeys. Vaaka on joustamisen mestari – mutta jos harmoniaa ei suhteessa yrityksistä huolimatta löydy, suuntaa vaaka kohti rauhallisempia polkuja.

Tunnettuja vaakoja ovat esimerkiksi Gwyneth Paltrow, Bruce Springsteen, Aleksis Kivi ja Susan Sarandon, kertoo Uniluoto.com-sivusto. 

Kommentoi »