Mikä ihmeen tanskalainen onnellisuuslaatikko? Vietä päivän virkistävin hetki

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Goodiebox
Mikä ihmeen tanskalainen onnellisuuslaatikko? Vietä päivän virkistävin hetki
Kauneus on osa mielen hyvinvointia. Milloin olet viimeksi raivannut aikatauluistasi tilaa rauhoittumiselle? Kokeile ottaa kauneudenhoito ensi kerralla meditoinnin kannalta.

Tutkimusten mukaan suomalaiset ovat kiireinen kansa ja vain harvalla on aikaa tehdä kaikkea, mitä viikon aikana haluaisi saada aikaan. Kiire on monelle siis enemmän tai vähemmän jatkuva olotila. Onkin tärkeää – tai oikeastaan välttämätöntä varata silloin tällöin kalenteriin aikaa hengähtämiselle.

Kauneudenhoitorutiineissa on runsaasti potentiaalia meditatiivisen hetken viettämiseen. Harva pääsee virtaustilaan arkiaamuna hampaita pestessä, mutta työpäivän jälkeen tai viikonloppuna kannattaa itsensä huoltamisesta ottaa ilo irti. Lempimusiikki taustalle soimaan ja tuoksukynttilät esiin!

Goodieboxin hempeät laatikot ovat meikkipöydän piristys.

Yllätyslaatikot ovat maailmalla paisuva trendi. Beautyboxit eli suomalaisittain kauneuslaatikot ovat tilattavia, kuukausittain kotiovelle ilmestyviä kauneudenhoito- ja hyvinvointituotepaketteja. Niiden etuja ovat säännöllisen hemmottelun lisäksi uusiin trendeihin tutustuminen ja rahan säästäminen. Kauneuspaketit sisältävät usein laatumerkkien tuotteita jopa alle puoleen hintaan normaalihinnoista. Tilaaja maksaa kiinteän kuukausihinnan ja toimittaja kokoaa pakettiin vähintään etukäteen määritellyn summan edestä tuotteita. Kuin kuukausittainen joululahja itselle!

Onnellisuusboksi hyggen luvatusta maasta

Nyt suomalaiset voivat iloita, sillä tarjonta kasvaa kun tanskalaisia hullaannuttanut Goodiebox alkaa vihdoin toimittamaan ”onnellisuuslaatikoitaan” tännekin. Goodieboxin ensimmäinen tilattava laatikko on nimeltään “Happiness by Goodiebox”. Hyggen maasta kotoisin oleva yritys lupaa tuotepaketin mukana pienen palan onnellisuutta vastaanottajalleen laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

Esimerkkituote: Ivy Aïa Skin Tonic with Hyaloronic Acid. Tanskalaisten luottomerkki Ivy Aïan tuotteet on kehitetty Tanskassa yhteistyössä paikallisten farmaseuttien kanssa. Superkasvovesi sisältää hyaluronihappoa, jota pidetään yhtenä parhaista kosteuttavista aineista.

Goodiebox on kutkuttava kuukausittainen yllätys, mutta edellisten pakettien sisältöjä hintoineen pääsee selailemaan reilusti netissä. Tuotteet ovat aina normaalikokoisia tai kokoja, jotka on erityisesti tehty Goodieboxia varten. Goodieboxin etuja ovat joustavuus ja edullisuus. Tilaus ei ole sitova, vaan sen voi perua milloin vain.

Esimerkkituote: Miqura Lip Mask. Miquran naamiot ovat ihonhoitofanin ihastus. Huulinaamio hellii huulia kollageenilla ja jojoballa.

Goodibox sisältää muun muassa Cliniquen, Vichyn, Sandstonen, Goshin ja Pixin tuotteita. Samoja laatumerkkien tuotteita löytää muualtakin, mutta Goodieboxin tilaaja säästää merkittävän pitkän pennin kosmetiikkahankinnoissaan. Kuukausipaketin hinta on 24,95 euroa ja joka laatikkoon luvataan 5–7 tuotetta. Goodiebox vinkkaa, että ensimmäinen laatikko sisältää jopa 94 euron edestä sisältöä, jolloin säästöksi kertyy huimat 70 euroa.

Onnellisuuden levittämiseen kannustaa myös Goodieboxin mukava hyvän mielen kampanja "HappyInvite": tilaajien ystävät saavat ensimmäisen yllätyslaatikkonsa puoleen hintaan.

Tanskalainen Goodiebox sisältää monenlaisia kauneudenhoitotuotteita. Voit tilata Goodieboxin tästä!
Julkaistu: 25.10.2019
Kommentoi »