Luota intuitioosi!

Luota intuitioosi!
Meillä jokaisella on käytössämme sisäistä viisautta ja intuition voimaa. Me vain harvoin osaamme käyttää sitä. Intuitiotaan käyttämään uskaltautuvat elävät mukavampaa ja luovempaa elämää. Mitä enemmän hyödynnät sisäistä viisauttasi, sen parempi sopusointu sinulla on itsesi kanssa.
Julkaistu 12.10.2012

Käyttäydymme usein tietynlaisten rutiinien ja ohjeiden mukaisesti; ja samalla me jämähdämme. Sen jälkeen elämästämme alkaa puuttua myös iloa.

Jos uskallamme heittäytyä intuition virtaan ja opimme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme, elämästämme tulee paljon antoisampaa.

Kuuntele tunteitasi!

Jos seuraat lapsia, heidän elämänsä on hauskaa. He eivät osaa vielä käyttää järkeään tarpeeksi, jolloin he elävät intuitionsa ja tunteidensa varassa. Samalla he tekevät kaikkea sitä, mikä on kivaa. Samalla he ovat iloisia ja onnellisia.

Miten sinä sitten voisit päästä samaan? Kuuntelemalla tunteitasi!

Alla olevien vinkkien avulla pääset lähemmäksi sisäistä viisauttasi.

Hyödynnä sisäistä viisauttasi!

Aamulla herätessäsi kysy itseltäsi: ”Mikä tekee minut tänään onnelliseksi?” Anna mieleesi nousta ajatuksia, jotka ovat vastauksia kysymykseesi. Ota neuvoista vaarin ja seuraa niitä. Jos mieleesi nousi, että hetki luonnossa tai kirjan lukeminen tekee sinut onnelliseksi, kunnioita sitä ja toimi sen mukaisesti. Mitä enemmän hyödynnät sisäistä viisauttasi, sen parempi sopusointu sinulla on itsesi kanssa.

Voit hyödyntää samantyyppistä harjoitusta myös vaatekaapillasi. Sen sijaan, että mietit miten sinun tulisi pukeutua, anna tunteen valita. Kysy itseltäsi: ”Mitkä vaatteet tuntuvat tänään minusta hyviltä?” Mieleesi nousee taas ajatuksia, joita sinun kannattaa noudattaa.

Hyödynnä intuitiotasi!

Aikaisemmat harjoitukset auttavat sinua hyödyntämään sisäistä viisauttasi. Seuraavien harjoitusten avulla voit opetella hyödyntämään intuitiotasi.

Kun olet lähdössä jonnekin, tee seuraavasti: Kuvittele, että edessäsi on tuoli ja kuvittele, että siinä istuu sinun intuitiosi. Kysy sitten intuitioltasi, mitä reittiä se suosittelee sinulle. Kiinnitä huomio myös tunteeseen. Ota neuvosta ja toimi vinkin mukaisesti. Reitin jälkeen mieti, oliko valinta onnistunut.

Esitä intuitiollesi erilaisina hetkinä kysymyksiä, kuten ”Minne kahvilaan menisin?” tai ”Kenelle soittaisin?” tai ” Mitä söisin?”  Kuuntele vastaus ja kiinnitä huomio tunteeseen.

Treenatessasi näitä harjoituksia intuitiosi kehittyy ja kyky kuunnella sisäistä viisauttasi paranee. Ajan myötä opit tunnistamaan tunteen, jolla intuitio ohjaa sinua tekemään erilaisia valintoja.

Opittavissa oleva kyky

Olet varmasti joskus huomannut, että olet tehnyt valinnan järjelläsi, vaikka tunne on sanonut toisin. Ja sitten huomannut, että pieleen meni.

On hyvä tiedostaa, että intuition kuuntelu on opittavissa oleva kyky. Sitä ei vain voi oppia kirjoista, sen oppii vain harjoittelemalla ja ajan myötä. Toki sen opettelu vaatii aikaa, mutta maksaa myöhemmin itsensä monin kerroin takaisin.

Kirjoittaja on LCF life coach.

Kommentoi »