Kauneus

Lotta Näkyvän muutosleikki - kolme erilaista tyyliä

Kun haluat muuttaa ilmettäsi helposti, jätä jotain pois tai lisää jotain reilusti. Meikkaaja-kampaaja Ida Jokikunnas ehosti Lotta Näkyvän kolmella tavalla.

Teksti Hanna Pesonen
Kuvat Elina Simonen
30.10.2018

Lotta Näkyvä suosii arkisin luonnollista meikkiä. – Tykkään saunanpuhtaasta fiiliksestä ja siitä, ettei minun tarvitse varoa vaikkapa silmien hieromista. Siksi minulla ei ole ripsienpidennystä.

Jätä ripsiväri pois

Nyt on muodikasta jättää maskara pois. Lopputulos on raikas, kun käytät silmämeikissä vain vaaleaa luomiväriä. Kuulas iho antaa kauniit kehykset punaisille huulille. Luonnollinen kampaus kruunaa tyylin.

Näin luot ripsivärittömän arkilookin

 1. Sivele kasvoille valoa heijastavaa meikkivoidetta, joka antaa kuulautta.
 2. Levitä luomille vaaleaa luomiväriä ja taivuta ripset.
 3. Rajaa huulet ja punaa ne kirkkaanpunaisiksi. Lisää kiiltoa huuliöljyllä.
 4. Suihkuta kosteisiin hiuksiin lämpösuojasuihketta. Föönaa ja suorista tukka. Kohota tyveä muotovaahdolla. Muotoile kampaus liikkuvaksi vahasuihkeella. Viimeistele hiuskiinteellä.

Arkilook-meikki on toteutettu Clarinsin tuotteilla. Huulipunan sävy Joli Rouge 741 Tulip Red, päällä huuliöljy Instant Light Lip Oil 01 Honey.

Ihonsävyä tasoittaa ja meikin kestoa parantaa Clarinsin SOS Primer 01 Rose, 36,60 e.

Monitehoa ruskeasta luomiväristä

Ruskea luomiväri korostaa upeasti sinisten silmien sävyä silmälasienkin tajana. Ruskea silmämeikki ja vaaleat huulet sopivat monelle työpaikalle. Pehmeä alarajaus tehostaa vaikutelmaa, ja pirteä nuttura-poninhäntä syntyy helposti.

Näin luot skarpin työtyylin

 1. Rajaa silmät ruskealla kajalilla. Levitä luomille ruskeaa luomiväriä.
 2. Sipaise huulille roosaa kiiltoa.
 3. Levitä kasvoille kevyt ja kosteuttava, ihon sävyä tasoittava värivoide.
 4. Suihkuta kosteisiin hiuksiin lämpösuojasuihketta ja föönaa kuiviksi. Sumuta hiuksiin muotoilusuihketta. Kokoa tukka sileälle poninhännälle päälaelle ja kiinnitä. Älä vedä häntää kokonaan hiuslenkin läpi, vaan jätä ponnarin tyveen nutturamainen osio. Lisää hiuskiinnettä ja kiiltosuihketta.

Työmeikki tehtiin Lancômella. Luomivärit Hypnôse Palette Star Eyes 3 Terre d’Ivoire. Rajauskynä Le Crayon Khôl 02 Brown.

Kasvojen ihoa hoitaa ja sävyttää Lancômen kevyt Skin Feels Good 02C Natural Blonde -värivoide, 36 e.

Huulipunaa luomille

Punainen luomiväri on sähäkkä valinta iltaan. Taputtele punaisen luomivärin päälle huulipunaa, niin saat intensiivistä väriä ja kiiltoa. Taakse kammatut hiukset antavat silmien loistaa pääosassa.

Näin teet yllättävän silmämeikin

 1. Levitä luomille punaista luomiväriä. Se saa ulottua lähes kulmaluulle. Häivytä kauniiksi. Taputa päälle huulipunaa sormin. Lisää musta ripsiväri.
 2. Tasoita iho virheettömäksi peittävällä meikkivoiteella.
 3. Rajaa huulet ja punaa ne. Silmä- ja huulimeikki saavat sointua toisiinsa.
 4. Levitä kosteisiin hiuksiin muotovaahtoa ja föönaa ne. Suihkuta tyveen kuivasampoota. Harjaa päällihiukset taakse muotoiluvahan avulla. Latvoissa saa olla volyymiä. Suihkuta niihin rakennesuihketta.

Meikki Dior. Silmämeikki tehtiin Glow Addict Edition 5 Couleurs 887 Thrill -luomiväripaletilla ja Rouge Dior 999 Red -huulipunalla.

Peittävä mutta kevyt mattameikkivoide on Diorin Forever Undercover 24H Full Coverage 025 Soft Beige -meikkivoide, 55 e.
Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi