Kauneus ja Terveys

Lähtisitkö viehkeän kauriin kelkkaan?

Lähtisitkö viehkeän kauriin kelkkaan?
Kun sitoudutaan, niin sitoudutaan sitten tosissaan.
Julkaistu: 25.6.2015

Muun muassa tällainen on kauris (23.12.-21.1.) lemmenasioissaan, hahmottaa Satu Ruotsalainen Parisuhdeastrologiaa-kirjassaan (WSOY 2006). Ruotsalainen kuvailee kauriin asennetta rakkauselämään kokeilevaksi, harkitsevaksi ja varmistelevaksi.

Jos armaasi on kauris, on varmasti syytä antaa hänelle rutkasti huomiota ja rakkaudenosoituksia. Selitys on Ruotsalaisen sanoin tämä: ”jotta sen tukahtunut tunnekanava aukeaisi parisuhteen käyttöön”.

Sofi Oksanen ja Pamela Tola ovat sellaisia, kertoo Annan horoskooppi. Elvis Presley ja Vesa-Matti Loiri myös, listataan Ruotsalaisen kirjassa.

Kauris on järki-ihminen 

Kauris on ja pysyy järki-ihmisenä myös rakkaudessa, ja liitot kestävät vaikeatkin ajat, tietää Horoskooppimerkit-sivusto. Kun käytännön jutut toimivat parisuhteessa, pysyy kaurismies tyytyväisenä, kertoo Horoskooppi.com. Kaurisnaisella taas on saman sivuston mukaan rakkautensa kanssa sellainen vaatimustaso, että potentiaalinen pari voi joskus joutua tosissaan tutkailemaan, uskaltaako lähteä kaurisnaisen kelkkaan.

Mihinkähän ratkaisuun itse päätyisit, jos pitäisi kokeilla vaikkapa, ryhtyäkö suhinoihin vaikkapa Kate Mossin tai Mel Gibsonin kanssa? Hekin kuulemma ovat kauriita.

Mutta älkää nyt luulkokaan, että kauris olisi jotenkin kokonaisuudessaan hankala tyyppi. Huonoihin puoliin tosin listataan Ruotsalaisen kirjassa esimerkiksi kuivakkuus, kireys ja rajoittuneisuus. Kauriin hyviä puolia sen sijaan ovat muun muassa järkevyys, aistillisuus, vastuullisuus, aloitekykyisyys, johtamistaidot ja kurinalaisuus.

Ihanimmillaan kauris on viehkeä, älykäs ja aistillinen kumppani, joka todella kunnioittaa kumppaniaan.

Kommentoi »