Piristystä kumpparikeleihin! Syksyn parhaat kumisaappaat hellivät silmiä ja jalkoja

Piristystä kumpparikeleihin! Syksyn parhaat kumisaappaat hellivät silmiä ja jalkoja
Mitä kamalampi keli, sitä paremmat kengät tarviset. Kauneus ja Terveys valitsi syksyn 2020 kauneimmat ja mukavimmat kumisaappaat. Nyt saa sataa!
Julkaistu 10.11.2020

Syksyllä 2020 kumisaappaissa nähdään pyöreitä ja tanakoita muotoja, paksuja pohjia ja maiharityylisiä ja lenkkarimallisia saapikkaita. Eri brändien kumppareissa toistuu pieni mutta kaunis yksityiskohta: soljet.

Uutuuskumisaappaat eivät ole vain hyvännäköiset, vaan ne ovat myös mukavat jalassa. Valitse näistä yhdeksästä parista suosikkisi!

1. Vasta läheltä näkee, että maiharityyliset Lemon Jelly Oleta 02 -jalkineet ovat kumpparit, 149,50 e. 2. Sporttinen valitsee Mols Haugland -nilkkurit, 30 e. 3. Klassikkosaappaat sopivat metsään ja kaupungille, 160 e, Hunter.
4. Syksykö muka harmaata aikaa? Ei ole, jos jalassa ovat Hai Low -kumisaappaat, 69 e, Nokian jalkineet. 5. Tämä saapasmalli on kaunis kuin karkki! Nanson Kirjokerttu, 59 e, Nokian jalkineet. 6. Nämä marjaisat kumisaappaat ovat täydelliset metsäretkille, Light Boot Berry, 79 e, Sievi.
7. Tähän parivaljakkoon kiteytyvät syksyn trendit, 124,95 e, Colors of California. 8. Kotimaisten Anton Rain Boot -saappaat ovat taattua laatua, 145 e, Terhi Pölkki. 9. Kauneutta koko rahalla, 39,95 e, Tom Tailor.
Kommentoi »