Kevään ja kesän hiustrendejä yhdistää rentous − katso nopeat kampausvinkit

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: K-Citymarket
Kevään ja kesän hiustrendejä yhdistää rentous − katso nopeat kampausvinkit
Kaipaatko vaihtelua hiustyyliisi? Kokeile trendikästä keskijakausta tai rentoja kiharoita. Erilaisten pinnien ja hiuspantojen avulla luot helposti sekä arkeen että juhlaan sopivia kampauksia.
Julkaistu 2.5.2021

Hiustrendit ovat tänä keväänä paitsi erittäin monipuolisia myös helppoja ja huolettomia. Yksi suurimmista muutoksista aiempiin trendeihin on jakauksen paikka, muodikkain paikka on nyt keskellä. Alun perin TikTok-sovelluksesta lähtenyt trendihaaste on jo levinnyt valtakunnalliseksi ilmiöksi, eikä suotta − jo tällä pienellä muutoksella saat helposti selkeän uuden ilmeen hiuksiisi.

− Keskijakaus on siitäkin hyvä, että se sopii sekä pitkiin että lyhyisiin hiuksiin. Ei myöskään ole väliä ovatko hiuksesi suorat vai kiharat, meikkaaja Essi Kylmänen sanoo.

Erilaisilla pannoilla, nipsuilla ja muilla hiuskoristeilla muutat arkityylisi huolitellummaksi tai tuot uutta twistiä juhla-asuusi. K-Citymarketin runsaasta valikoimasta löydät omaan tyylisi sopivia hiuskoristeita.

Toisin kuin edellisinä vuosina, nyt kiharoiden kohdalla suurin tekijä on oma maku. Voit siis valita, haluatko hiuksiisi pehmeät 70-luvun laineet, beach-kiharat 90-luvulta tai vaikkapa edelleen paljon katukuvassa näkyvät isot laineet.

− Kun teet kiharat kotona, laita kosteaan tukkaan muotoilutuote ja föönaa hiukset kuiviksi. Suihkuta hiuksiin lämpösuojasuihketta ja tee kiharat lämpöraudalla haluamallasi tavalla. Kun kiharat ovat jäähtyneet, availe niitä lopuksi joko sormin tai harjalla, riippuen millaisen lopputulokset haluat. Lopuksi voit suihkuttaa kiharoihin hieman lakkaa. Liiallinen lakkamäärä tekee hiuksista raskaat ja latistaa kiharat nopeammin. Rantakiharoihin suihkutellaan suolasuihketta.

Nopeat kampaukset niin arkeen kuin juhlaankin
Kampaukseen saa helposti uutta ilmettä ja kiinnostavuutta käyttämällä esimerkiksi pinnejä, hiusdonitseja ja pantoja. K-Citymarketista löydät kattavan valikoiman erilaisia hiuskoristeita sekä muotoilu- ja suojatuotteita, joiden avulla varmistat kauniin ja kestävän lopputuloksen.

Jos hiuksesi ovat saaneet kasvaa jo pitkään ja haaveilet lyhyemmistä hiuksista, kannattaa testata leukalinjaan ylettyvää polkkaa.

− Tällä hetkellä näkee myös paljon otsatukkaa. Esimerkiksi polkkatukkaan voidaan yhdistää suora ja lyhyt versio kuin myös pidempi verho-otsatukka, jossa on ihanaa pehmeyttä ja retrofiilistä.

Hiuskoristeilla helposti vaihtelua

Hiuspannat, pinnit ja muut koristeet on olleet iso hiustrendi jo pidempään, eikä tämä kevät muutosta sen suhteen. Leveiden pantojen rinnalla nähdään kapeita pantoja, jotka voivat olla metallisia tai koristeltu erilaisin kivin.

− Pannalla tai pinneillä saa lyhyeenkin tukkaan uudenlaista ilmettä myös arkena. Farkut ja t-paita nousevat ihan uudelle tasolle kauniin pannan kanssa − kokonaisuus tuntuu heti harkitummalta.

Hauskimmat ja värikkäimmät hiuskoristeet eivät ole vain pikkulapsille. Lasten pinni- ja ponnarivalikoimasta löytyy värejä ja muotoja, jotka ilahduttavat ikään katsomatta. Inspiroidu lasten more is more -tyylistä ja lado hiuksiisi reilusti erivärisiä pinnejä.

− Näyttävä hiustyyli ei kuitenkaan aina vaadi useita hiuskoristeita. Tavallisen arkinutturan voi viimeistellä sitomalla siihen kauniin donitsin tai huivin, jolloin kampauksen tekemiseen menee vain muutama minuutti.

− Tänä keväänä keskijakaus on trendikkäin vaihtoehto. IItse en ole vielä uskaltanut tähän junaan, mutta ehkä vielä jonain päivänä. Jo jakauksen paikkaa vaihtamalla saa nimittäin kokonaan uutta ilmettä, meikkaaja Essi Kylmänen vinkkaa.

Keväällä ja kesällä kannattaa panostaa myös hiusten hyvinvointiin.

− Suojaa pää ja hiukset huivilla ja hatulla, pese välillä syväpuhdistavalla shampoolla ja helli hiuksiasi hiusnaamiolla. Näin hiuksesi ovat syksylläkin hyväkuntoiset, vaikka olisitkin nauttinut kesällä sekä aurinkoisista keleistä että meressä uimisesta, Kylmänen vinkkaa.

Kommentoi »