Bikinit, jotka imartelevat kroppaasi!

Bikinit, jotka imartelevat kroppaasi!
Bikineillä voit korostaa vartalosi parhaimpia puolia. Löydä alla olevista vartalomalleista omasi ja laita vinkit korvan taakse bikiniostoksille suunnatessasi.
Julkaistu 24.3.2019

Bikinit hoikalle vartalolle

Paljon peittävät bikinit saattavat tehdä vartalostasi laatikkomaisen. Sen sijaan string-bikineissä urheilullinen vartalosi on näyttävimmillään. Leikittele röyhelöillä ja laskoksilla, jotka antavat juuri sopivasti muotoa.

Rohkeat mallit antavat flirttailevan ilmeen, äläkä ujostele käyttää topattua yläosaa, jos haluat saada hieman pyöreyttä muotoosi.

Bikinit päärynävartalolle

Jos muotosi painottuvat lantion ja reisien alueelle, saatat tuntea kiusausta peittää reitesi lahkeellisella bokserimallilla. Bokserilahkeet kuitenkin leikkaavat reitesi tyystin väärästä kohdasta. Valitse ennemmin korkealle ulottuvat bikinilahkeet. Ne saavat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja kevyemmiltä.

Valitsemalla v-kaula-aukkoisen bikiniyläosan kiinnität huomion ylävartaloosi.

Bikinit omenavartalolle

Jos miellät vatsasi niin sanotuksi ongelma-alueeksesi, et suinkaan ole yksin. Onneksi kaupoista löytyy runsaasti valinnanvaraa tyylikkäistä yksiosaisista uimapuvuista. Uimapuvun sivua koristavat yksityiskohdat, kuten sivulle kietaistut laskokset ja röyhelöt tekevät keskiosastasi kapeamman näköisen.

Joissakin uimapuvuissa on jopa vastaa litistävä vaikutus. Halutessasi, voit kääntää huomion pois vyötäröltä valitsemalla syvän v-mallisen kaula-aukon.

Tiimalasivartaloisen bikinit 

Tiimalasivartalolla voit leikitellä useilla eri tyyleillä. Yksiväriset bikinit saavat sinut näyttämään tyylikkäältä, mutta voit myös piristää ilmettäsi villeimmilläkin printeillä. Halterneck-malli on niin ikään tyylikäs valinta, mutta rohkeutta halutessasi toimii string-alaosa näyttävästi eduksesi.

Housujen solmittavat sivut tekevät lantiosta entistäkin kurvikkaammat. 

Bikinit rintavalle 

Rintavana tarvitsevat imartelevan, mutta samalla tukea antavan bikiniyläosan. Niskan taakse sidottava halterneck-yläosa voi antaa riittävästi tukea. Kaarituelliset yläosat ja piilotetut kupit toimivat myös hyvin.

Jos olet kokoa D tai sitä suurempi, jätä korkeakaula-aukkoiset ja kolmion malliset lappubikinit suosiolla kaupan hyllylle. Ne eivät anna tarpeeksi povesi tarvitsemaa tukea.

Muhkeavartaloisen bikinit 

Etsi bikineitä tai uimapukua, jonka yksityiskohdat painottuvat kaulan alueella ja kiinnittävät huomion. Yksityiskohta voi olla leikkisä kangas, väriläiskä tai seksikäs V-kaula-aukko.

Kokeile sileää uimapukua, johon kuuluu sivut peittävä hame. Pidä kuitenkin hameen malli lyhyenä.

Kaksiosaiset bikinit halutessasi valitse alaosa, jonka vyötärökaistaleella on laskoksia tai röyhelöitä, sillä ne saavat vatsasi näyttämään litteämmältä. Muista, että kiiltävät kankaat tuovat vartalon pullistumat esiin, kun kylmät värit sen sijaan hoikistavat.

Lähde WebMD

1 kommentti