Kenkkuileeko aineenvaihduntasi tai kaipaatko tukea painonhallintaan? Katso vinkki, jonka avulla helpotat tilannetta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Terranova Life Drink
Kenkkuileeko aineenvaihduntasi tai kaipaatko tukea painonhallintaan? Katso vinkki, jonka avulla helpotat tilannetta
Suoliston voidessa hyvin aineenvaihdunta toimii ja painonhallinto helpottuu. Life Drink -jauhe on helppo tapa tukea kehon jaksamista, puhdistumista, energiatasoja ja suoliston toimintaa. Näin painonhallintakin helpottuu.
Julkaistu 10.1.2022

Vuodenvaihde on ajankohta, joka saa monet miettimään omia elintapojaan. Loppuvuoden juhlissa on kenties tullut syötyä raskaampia ruokia ja herkuteltua enemmän kuin yleensä. Tukalan olon lisäksi apua haetaan usein tässä vaiheessa vuotta myös painonhallintaan.

Runsaasti vihanneksia ja hedelmiä sisältävä ruokavalio toimii sekä hyvinvoinnin että painonhallinnan pohjana. Arjen tohinassa terveelliset vaihtoehdot tuppaavat kuitenkin helposti unohtumaan. Haasteita voi tuoda sekin, ettei vihannesosaston tarjonta pimeään vuodenaikaan houkuta samalla tavalla kuin kotimaan satokauden ollessa parhaimmillaan.

Syötkö riittävän monipuolisesti? Terranova Life Drink -jauhetta käyttämällä saat helposti päivittäiset marjat, lehtivihannekset ja suolistoa hellivät probiootit sekä kasviperäiset omega-rasvahapot ja proteiinit.

Vitamiineja ja hivenaineita tarvitaan kuitenkin säännöllisesti ympäri vuoden. Niinpä ravintolisä voi olla tarpeen rikastamaan ruokavaliota.

Life Drink on kokonaisvaltainen valmiste, joka tukee kehon aineenvaihduntaa ja energiantuotantoa. Terapeuttiset kasvikset ja suolistoa huoltavat ainesosat herättelevät kehon toimintoja tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Näin tuote sopii myös painonpudotuksen, puhdistuskuurien ja paaston yhteydessä käytettäväksi, kertoo diplomiravintoterapeutti ja Terranovan brand manager Annika Aro.

Life Drinkkiä nauttimalla voidaankin parantaa ravinteiden imeytymistä ja samalla auttaa kehoa hyödyntämään niitä entistä paremmin. Tämä taas tukee kehon jaksamista, puhdistumista, energiatasoja ja suoliston toimintaa.

− Kun jaksaminen ja elinvoima lisääntyy, on ihmisellä myös energiaa liikkua ja pitää itsestään parempaa huolta. Tällöin painonhallintakin helpottuu. Positiivinen kehä on siis helppo mahdollistaa näinkin pienellä muutoksella.

Elinvoimaa lisäävä Life Drink tukee elämäntaparemonttia, sillä tarjoaa kehon tarvitsemia ravintoaineita ja tukee näin aineenvaihdunnan elpymistä sekä suoliston terveyttä.

Life Drink on tammikuun ajan tarjouksessa. Tilaa helposti täältä.

Helppo tapa parantaa ruokavaliota

Painonhallinnassa ei ole kyse pikadieeteistä tai kitukuureista, vaan pitkäjänteisestä tekemisestä. Tämän takia onkin tärkeää ylläpitää aineenvaihduntaa ja vireystilaa. Myös monipuolinen ruokavalio ja päivittäinen aktiivisuus ovat tärkeitä.

Toisinaan terveellisempään ruokavalioon siirtyminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja arjen haasteet saavat helposti palaamaan entisiin tapoihin.

Life Drink on helppokäyttöinen ja maultaan neutraali, joten sillä on helppo täydentää yksipuolista ruokavaliota. Jauhetta voi käyttää esimerkiksi smoothieissa, tuorepuurossa sekä mehun tai veden seassa. Voit sujauttaa sitä myös raakaleivonnaisiin tai -suklaisiin, Aro vinkkaa.

Lisäaineeton Life Drink luo koko keholle suotuisat olosuhteet toimia paremmin ja hyödyntää tehokkaammin myös ruoasta saatavat ravinteet. Neutraalin makuista jauhetta voi sekoittaa esimerkiksi veden, mehun tai smoothien sekaan. Katso herkullinen smoothieresepti täältä.

Mitä Life Drink sitten sisältää? Tuote on suunniteltu tarjoamaan päivittäiset marjat, lehtivihannekset, proteiinit, suolistoa hellivät probiootit ja kasviperäiset omega-3-, omega-6 ja omega-9-rasvahapot. Jauheessa käytettävät kasvikset ovat joko luomulaatuisia tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja.

− Tuorepakastekuivaus säilyttää kasvien entsyymiaktiivisuuden koskemattomana ja samalla myös vitamiinien ja niiden apuaineiden pitoisuudet pysyvät vastaavina kuin tuoreissa. Terranovan käyttämät tuorepakastekuivatut kasvikset vastaavatkin korkeintaan muutama tunti sitten poimittua luomu- ja villiruokaa, Aro kertoo.

Kommentoi »