Treeni ja ravinto

Kasvisrieskat

Värikkäät kasvisrieskat saavat raitoja parilalla tai grillissä.

6.10.2015

Neljälle, valmistusaika 30 min 

  • 2 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • noin ½ dl oliiviöljyä
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 4 palaa kuitupitoista rieskaa

1. Huuhtele ja kuori porkkanat. Pese kesäkurpitsa. 

2. Siivuta juustohöylällä ohuita viipaleita porkkanoista ja kesäkurpitsasta.

3. Pyörittele lastut oliiviöljyssä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

4. Kuumenna parilapannu tai grilli. Paista kasvissuikaleita muutama minuutti kummaltakin puolelta niin, että ne saavat kauniin värin. Anna jäähtyä.

5. Leikkaa rieskat halutessasi puoliksi. Pyöräytä kasvissuikaleet rieskojen ympärille ja anna maustua viileässä. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt