Kauneus ja Terveys

Kalojen kanssa pilvilinnojen yläpuolelle

Kalojen kanssa pilvilinnojen yläpuolelle
Oletko haaveileva, taiteellinen ja empaattinen kuin Jon Bon Jovi, Antti Tuisku, Linda Lampenius tai Aira Samulin?
Julkaistu: 25.6.2015

Eipä sillä, että heidän luonnettaan voisi tuntea pelkän julkisuuskuvan perusteella – mutta näitä piirteitä listataan kalat-horoskooppimerkin (20.2.-21.3.) ominaisuuksiin, ja edellä mainitut julkkikset ovat horoskooppimerkiltään kaloja. Näin kertoo Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirja (WSOY 2006).

Miltä sitten näyttää kalan rakkauselämä? Annan horoskoopin mukaan niin kuluvana vuonna kuin kaikkina muinakin herkkäsieluinen kalat osaa arvostaa kumppanin tarjoamaa turvaa ja tukea. Kalat tarvitsee suoran ja hössöttämättömän lemmenparin. Sama  horoskooppi kertoo, että myös Mira Luoti ja Eva Longoria ovat kaloja.

Ruotsalaisen kirjassa kuvaillaan, että kalojen kanssa lemmenleikkeihin ryhtyvä on taatusti mukana ”suuressa seikkailussa, pilvilinnojen yläpuolella”.

Mielialan heittelyä ja tunteiden pyörteitä 

Kalat vie kumppaninsa syvälle tunteiden pyörteisiin. Haaveilija- ja romantikkoluonteena kalat ei aina ole aivan selvillä siitä, mitä omalta lemmenelämältään haluaa, ja mielialakin saattaa heittelehtiä ylhäältä alas.

Ruotsalaisen kirja antaa hyvän vinkin kalojen valitulle: koska haaveilijatyyppinen kalat pohtii mieluummin taulujen paikkaa tai verhojen väriä, kannattaa kumppanin pyörittää arjen ja käytännön elämää.

Rakkauselämässä saattavat näkyä ja tuntua nämä kalojen piirteet: kiltteys, marttyyrius, ailahtelevaisuus, epäkäytännöllisyys, empaattisuus, herkkyys, rakkaudellisuus, tunteellisuus, mielikuvitus.

Ruotsalaisen kirjassa mainitaan herkän ja jännittävän kalapersoonan kuvaamisessa myös spirituaaliset kokemukset, ruumiista irtaantumiset ja välähdykset nirvanasta – joista kumppanilla ei välttämättä ole harmaintakaan aavistusta.

Kommentoi »