Terve.fi

Jousimiehen lempi on lämmintä ja innokasta

Jousimiehen lempi on lämmintä ja innokasta
Rakkauselämässä jousimiehellä sanotaan olevan koko ajan jotain vireillä: rakkaussuhde ei ikään kuin tule koskaan valmiiksi.
Julkaistu: 19.11.2012

Jousimiestä kuvaillaan lemmenasioissaan myös nopeatoimiseksi, lämpimäksi, innokkaaksi ja usein suhteen aktiiviseksi osapuoleksi. Hän kaipaa fyysisesti ja henkisesti aktiivista elämää – myös sydämen asioiden saralla.

Oletko sinä tai onko sydämen valittusi samanlainen kuin Brad Pitt tai Katie Holmes – lemmenasioissa nimittäin?

Etsijä, seikkailija ja uusien haasteiden kaipaaja. Sellaisia he ovat ainakin horoskooppimerkkinsä mukaan. He kun ovat jousimiehiä (23.11.-23.12.).

Rakkauselämässä jousimiehellä sanotaan olevan koko ajan jotain vireillä: rakkaussuhde ei ikään kuin tule koskaan valmiiksi. Jousimiestä kuvaillaan lemmenasioissaan myös nopeatoimiseksi, lämpimäksi, innokkaaksi ja usein suhteen aktiiviseksi osapuoleksi. Hän kaipaa fyysisesti ja henkisesti aktiivista elämää – myös sydämen asioiden saralla.

Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirjassa (WSOY 2006) kuvaillaan jousimiestä eroottiseksi olennoksi, jonka maailmaa syleilevä elämänasenne ja poreileva huumorintaju valloittavat kumppanin aina uudestaan ja uudestaan.

Ilmeisesti jousimiehen kumppanin olisi syytä suosiolla hyväksyä se, että rakastettu intoutuu tämän tästä ”täydennyskursseille”, ”kertausviikoille” – ja varmasti vaikkapa yllätykseksi ostetulle vaellusreissulle kaukomaille. Jos haluaa pysytellä jousimiehen vauhdissa, kannattaa harkita suksien, kuntosalikortin tai patikkarepun hankkimista, kuvailee Ruotsalainen.

Merkin hyviksi puoliksi listataan esimerkiksi rehellisyys, innostuneisuus, myönteisyys ja optimistisuus. Kiivaampaa puolta ovatkin sitten levottomuus, lyhyt pinna ja väittelynhaluisuus. Riitatilanteissa jousimies räjähtää rivakasti ja antaa tulla täyslaidallisen, mutta toimii lopuksi pappina, psykologina ja filosofina, hahmottaa Ruotsalainen.

Muuten, myös Ville Valo ja Tero Pitkämäki ovat jousimiehiä.

Kommentoi »