Kauneus ja Terveys

Jätä oinaalle viesti tyynyn alle

Jätä oinaalle viesti tyynyn alle
Miten pitää oinas-rakas tyytyväisenä? Tyynyn alle jätetty viesti, pieni lahja tai hyvä ruoka voi olla hyvä idea, vinkkaa Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirja (WSOY 2006).
Julkaistu: 25.6.2015

Kiihkeän ja intohimoisen oinaan (21.3.-21.4.) kiihko kun saattaa laantua taipaleella, joten liekin säilymisen eteen kannattaa tehdä töitä.

Toinen Ruotsalaisen vinkki on, että kannattaa antaa oinaan johtaa parisuhteessa, ”ainakin näennäisesti”. Tossun alla oleminen ei sovi sarvipäälle: tässä asemassa oinas vain ahdistuu.

Samoja sanoja käytetään oinaasta lemmenasioissa moniaalla: intohimoinen, kiihkeä, valloittaja, energinen. Tällainen tyyppi tarvitsee tietysti kumppanin, joka ei kyydistä hätkähdä vaan pysyy energisen oinaan matkassa, kertoo Avan horoskooppi.

Hoivaamista ja hoivattavana olemista tämä sarvipää ei sen sijaan sulata.

Vaikka turvallisuus ja pitkän linjan suunnittelu ei välttämättä ole oinaan ominta kenttää, voi pitkänkin matkan taittaminen oinaan kanssa olla hienoa. Elämänsä rakkauden löytänyt ja sopivasti taltutettu oinas on Ruotsalaisen mukaan uskollinen ja turvallinen kumppani.

Kuuluisia oinaita ovat Ruotsalaisen mukaan muun muassa Anna-Leena Härkönen, Jani Sievinen ja Tommi Evilä ja Annan horoskoopin mukaan esimerkiksi Jenni Vartiainen, Iina Kuustonen ja Suvi Teräsniska.

Kommentoi »