Terve.fi

Geishakuulat - nautintoon ja harjoitteluun

Geishakuulat - nautintoon ja harjoitteluun
Geishakuulat ovat saaneet nimensä japanilaisten geishojen tavan mukaan. He pitivät itsensä ns. oikeassa vireessä luusta tai metallista tehtyjen pallojen avulla.
Julkaistu 5.10.2009

Nykyisinkin kuulia käytetään samaan tarkoitukseen – seksuaalisenmielihyvän tuottamiseen ja lisäksi lantionpohjalihasten harjoittamiseen.Geishakuulien avulla on helpompi tunnistaa omat lantionpohjalihakset kuin ilmanniitä.

Geishakuulilla tarkoitetaan yleensä – ja pelkistetysti -kahta toisissaan narulla kiinni olevaa palloa, joiden sisällä on painavammatmetallikuulat, jotka liikkuessaan vapaasti päällimmäisen pallon sisälläaiheuttavat tärinää. Tämä tärinä stimuloi emättimen runsasta verisuonistoa jahermostoa lisäten seksuaalisen mielihyvän tunnetta ja kostumista. Pallojenaiheuttama mielihyvä ja kiihottuminen ovat kuitenkin jokaisen naisen kohdallayksilöllisiä tuntemuksia.

Geishapallojen suuremman koon vuoksi ne ovat helpompi pitääsisällä emättimessä lantionpohjalihasten avulla kuin pienemmät ja painavammat treenipalloteli harjoituskuulat. Lantionpohjalihasten harjoittelua voi geishakuulienavulla tehdä myös selinmakuulla, jolloin lihaskuntoa kuulien pitämiseenemättimessä ei välttämättä tarvita. Jos sinusta tuntuu, ettälantionpohjalihaksesi tarvitsevat enemmän treenausta, on harjoittelu hyväaloittaa geishakuulilla ennen kuin siirryt hieman enemmän lihaskuntoa vaativiinharjoituskuuliin.

Miten kuulia kannattaa käyttää?

Ennen geishakuulien käyttöä on hyvä tutustua hieman omiinlantionpohjalihaksiin tekemällä lihasten tunnistamisharjoitus esimerkiksi selintai kyljellään maaten. Hengitä rauhallisesti ja rentouta vatsa-, pakara- jareisilihakset. Tämän jälkeen vedä kevyesti peräaukkoa sisäänpäin ikään kuinpidättäisit ulostetta parin sekunnin ajan, rentouta ja toista muutamia kertoja.

Jatka supistusta eteen ja ylöspäin emättimen kauttavirtsaputken suulle aivan kuin pidättäisit virtsaa. Yritä pitää pakarat, reidetja vatsa rentoina ja jatkaa rauhallista hengitystä. Laske mielessäsi viiteen jarentouta lihakset. Muista rentoutua ainakin 10 sekuntia ennen uuttasupistusta. Kun olet tunnistanut lihaksesi, kokeile samaa seisten jaistualtaan.

“Harjoituksiatehtyäsi huomaat pikkuhiljaa lihaskuntosi kasvavan ja geishakuulia on yhähelpompi pitää sisällä emättimessä.”

Kun olet löytänyt lihaksesi, voit aloittaa harjoittelun.Aseta geishakuulat emättimeen niin, että naru jää emättimen ulkopuolelle. Käytätarvittaessa liukuvoidetta tai öljyä. Pyri pitämään geishakuulia sisälläsilöytämilläsi lantionpohjalihaksilla. Pikkuhiljaa voit kokeilla supistaalihaksiasi ja ikään kuin nostella geishakuulia emättimessä. Tämä voimaharjoituson hyvä aloittaa rauhallisesti. Treenaa korkeintaan viitenä päivänä viikossakunkin harjoituksen kestäessä 5-10 sekuntia. Rentouta lihakset 10-20 sekunniksiennen seuraavaa harjoitusta. Toista harjoitus 5-10 kertaa.

Harjoituksiatehtyäsi huomaat pikkuhiljaa lihaskuntosi kasvavan ja geishakuulia on yhähelpompi pitää sisällä emättimessä. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että et olevielä valmis siirtymään pienempiin treenikuuliin, voit tehdä ns.kestävyysharjoittelua geishakuulilla. Se onnistuu asettamalla kuulat emättimeenja liikkumalla 15-20 minuuttia. Tee harjoitus kerran päivässä ja pidennä aikaahiljalleen.

Muista: pidä geishakuulat henkilökohtaisina välineinä japese ne jokaisen käyttökerran jälkeen lämpimällä saippuavedellä.

Lähteet: Väestöliitto, Sin City, Kaalimato-klubi

Lue lisää lantionpohjan lihasten vahvistamisesta ja seksistä:

2 kommenttia