Edullinen juhlatyyli - näin valitset korut ja meikin juhlaan

Edullinen juhlatyyli - näin valitset korut ja meikin juhlaan
Haussa upea mutta edullinen juhlatyyli? Valitse näyttävät korut ja niihin sopiva meikki. Innostu kolmesta tyylistä!
Julkaistu 20.12.2018

1. Strassikorut ja säihkyvät sumusilmät

Strassikoruissa on Hollywood-tunnelmaa. Anna korujen välkehtiä pääosassa ja valitse yksinkertainen asu. Kaulakoru on upea pari olkaimettoman mekon kanssa.

1. Strasseilla koristeltu sulkariipus 17,99 €, Glitter. 2. Venyvä strassisormus 9,99 5, Glitter. 3. Sydänkorvakorut 12,99 €, H&M. 4. Sif Jakobsin Pecetto-sormus 99 €, Boozt.

Yhdistä strassikorujen kanssa smoky eye -meikki. Se ei mene muodista! Ruskeat luomivärit tekevät siitä pehmeän. Pohjusta luomet, levitä ja häivytä luomivärit sekä rajaa silmät. Pehmennä mustat silmänrajaukset siveltimellä. Yhdistä vaaleisiin huuliin ja klassiseen kampaukseen.

1. Ruskeat sumusilmät saa Diorin Backstage Eye Palette 001 Warm Neutrals -luomiväri paletin sävyillä. 60 €. 2. Sileän juhlakampauksen viimeistelee Goldwellin Kerasilk Style Accentuating Finish Creme. 34 €.

2. Rento ja moderni helmityyli

Pue helmet modernisti!

Jos et halua klassisen hillittyä tyyliä, yhdistä helmet rentoon kampaukseen ja asuun. Kaulanauha käsikoruna tuo helmityyliin uutta otetta.

1. Kolikoilla koristeltu lasihelmikaulakoru 25,95 €, Zara. 2. Korvakorut 12,95 €, Zara. 3. Moss Compenhagenin Halo-sormus 22,95 €, Nelly.

Poskipuna ja poninhäntä varmistavat, ettei helmikorutyyli ole liian tätimäinen. Pohjusta iho hehkuvaksi primerilla ja valitse sähäkkä poskipuna. Häivytä se huolellisesti myös kasvojen reunoilta. Yhdistä luonnolliseen silmä- ja huulimeikkiin.

1. Poninhäntään tuo rakennetta Cutrinin MUOTO Style Design Silky Texture Sugar Spray. 18,90 €. 2. Hehkuvat posket luo myös huulille sopiva Lumenen Nordic Girl by Lumene Cheeky 3 -huuli- ja poskipuna. 8,90 €.

3. Kultakorut ja punaiset huulet

Yhdistä kultakorut minimimalistisen asun kanssa.

Kun kultaa on korvakoruissa, ranteissa ja kaulassa, valitse minimalistinen asu. Näin kulta pääsee parhaiten esille. Kokeile mustaa, valkoista tai punaista mekkoa tai toppia.

1. Rannerenkaat 7,99 €/5 kpl, H&M. 2. Rannekoru 60 €, Kenneth Jay Lane. 3. Korvakorut 12,95 €, Zara.

Punaiset huulet ovat juhlameikin klassikko, varsinkin kun ne yhdistää kullanvärisiin koruihin. Vaalea luomiväri ja hehkuva iho viimeistelevät tyylin. Muodikas taaksevetokampaus tekee ilmeestä modernin ja korostaa piirteitä, meikkiä ja koruja!

1. Kestävän huulimeikin juhliin takaa Yves Saint Laurentin Tatouage Couture 12 Red Tribe -huulipuna. 39 €. 2. Hiukset puhdistaa hellästi vegaaninen ja 80-prosenttisesti luonnollinen L’Oréal Professionnelin Source Essentielle Delicate Shampoo. 24 €.

Kommentoi »