Terve.fi

Älä vangitse vesimiestä pulloon

Älä vangitse vesimiestä pulloon
Rakkaushoroskooppi, vesimies: Vesimiehen piirteisiin kuuluvat esimerkiksi viileys, itsepäisyys, asenteellisuus, sosiaalisuus, uskollisuus, uudistuksellisuus, energisyys ja älyllisyys. Näin listaa Satu Ruotsalainen Parisuhdeastrologiaa-kirjassa (WSOY 2006).
Julkaistu: 21.11.2012

Mitä parisuhteessa tarvitaan?

Varmasti ainakin vapautta, jos kysytään vesimieheltä (21.1.-20.2.).

Vesimiesnaista on turha yrittää vangita pulloon, sillä vapaudenkaipuu on valtava, kuvaillaan Astro.fi-sivustolla. Vesimiesnainen on riippumattomuudessaan ja erilaisuudessaan yksi kiehtovimmista eläinradan merkeistä – mutta häntä ei kuka tahansa uskalla lähestyä lemmenaikeissa.

Sama sivusto kertoo miespuolisesta vesimiehestä, että hän ei ole mikään helposti saavutettava tyyppi. Mutta jos hänen vapaudenkaipuunsa kanssa osaa elää, voi elämä hänen rinnallaan olla tavattoman rikasta ja värikästä.

Vesimiehen piirteisiin kuuluvat esimerkiksi viileys, itsepäisyys, asenteellisuus, sosiaalisuus, uskollisuus, uudistuksellisuus, energisyys ja älyllisyys. Näin listaa Satu Ruotsalainen Parisuhdeastrologiaa-kirjassa (WSOY 2006).

Ystävät ja yhteisöt merkitsevät Ruotsalaisen mukaan tälle merkille hyvin paljon, monesti enemmän kuin parisuhteen arki. Kumppanille on kuitenkin luvassa muun muassa haastavaa ajatustenvaihtoa ja älyllistä vastinetta. Riidan keskelläkin vesimies mittelee lähinnä älyllisesti: tasa-arvo ja veljeys ovat tämän merkin mielestä tavoiteltavampia kuin sanaharkat.

Mutta miten puristaa vesimiehestä rakkaudentunnustus? Siihen ei Ruotsalaisen kirjakaan anna neuvoja.

Tunnettuja vesimiehiä ovat esimerkiksi Jennifer Aniston, Jari Tervo ja Alvar Aalto, kertoo Ruotsalaisen kirja. Uudistukselliseen eläinradan merkkiin kuuluvat myös Anna Abreu ja Jaana Pelkonen, lisää Annan horoskooppi.

3 kommenttia