8 vinkkiä, kuinka puet syksyn klassikkovaatteen

8 vinkkiä, kuinka puet syksyn klassikkovaatteen
Pariisin muotiviikkojen katutyylikuvissa pääosassa olivat arkiset klassikkoneuleet. Unohda neule-farkut -yhdistelmä, ja kurkkaa, miten tyylikäs neuletyyli syntyy.
Julkaistu 9.10.2015

Tyylimuusa Gilda Ambrosion ja stylisti Diletta Bonaiutin askel käy samaan tahtiin. Dilettan nyörineule on Isabel Marantin. Vasemmassa kuvassa muotitoimittaja ja stylisti Giovanna Battaglia  ja räväkkä Anna Dello Russo matkalla Célinen muotinäytökseen. Lähteet: Instagram ja Instagram

1. Yhdistä neule pliseerattuun, kiiltäväpintaiseen midihameeseen. Tai kaiva kaapista viime pikkujoulukaudelle hankittu paljettihame. Nyt on taas se aika vuodesta, kun neuleen voi kaikin mokomin yhdistää kiiltäväpintaisiin alaosiin. Älä huoli, neuleen arkisuus karsii tyylistä juhlavibat.

2. Kokeile stailata neule-housut -yhdistelmä uudella tavalla: laita neulepuseron helma housuihin ja kiedo vyötärölle nyt niin muodikas leveä vyö. Huomioi kuitenkin nämä seikat: Pue päälle ohut neule, joka asettuu housun vyötärön sisään vaivattomasti. Alaosaksi valitse porkkanahousut, jotka yhdessä vyön kanssa korostavat tiimalasisiluettia. Viimeistele tyyli siroilla korkokengillä.

3. Villaneuleen sijaan pukeudu neulemekkoon tai villaiseen kokohaalariin, kuten stylisti ja muotivaikuttaja Anna Dello Russo. Yksivärinen neulemekko on mitä helpoin arkivaate. Mitä pidempi helma ja suorempi linja, sitä enemmän luot yksivärisellä asukokonaisuudella pituusvaikutelmaa ja hoikentavaa efektiä. Muista myös: neulemekossa v-pääntie on mitä imartelevin. 

Tyylimuusa ja dj Leigh Lezark (kuvassa vasemmalla) luottaa lähisävyharmoniaan. Lähteet: Instagram ja Instagram

4. Yhdistä villaneule sen lähisävyihin. Pitäydy maksimissaan kolmessa eri sävyssä, näin asukokonaisuus ei ole liian kirjava.

5. Kaipaatko neuletyyliin nostetta? Yhdistä vaaleaan neuleeseen näyttävä kaulakoru tai taittele kaulalle silkkihuivi.

6. Muhkea alalanteille ulottuva neule on ehkä vaikea yhdistää pitkälahkeisiin housuihin, sen sijaan villapusero toimii upeasti vajaamittaisten culottes-housujen tai minihameen kanssa. Huomaa tämä: mikäli haluat yhdistää lyhyen neulepuseron minihameeseen, valitse suoran mallin sijaan a-linjainen minihame.

The Blond Salad -blogin perustaja Chiara Ferragni muhkea neule keräsi katseita Pariisin muotiviikoilla. Lähteet: Instagram ja Instagram

7. Kerrospukeudu. Pue ohuemman neuleen päälle neuletakki.

8. Yhdistä arkisen neuleen kanssa näyttävä pikkulaukku. Tämä on nyt kuuminta huutoa, kuten katutyylikuvista näkyy.

Innostuitko? Kokosimme alle omat neulesuosikkimme.

Neule 550 e, Isabel Marant, Myteresa.com. Sininen neule, Filippa K.  Luonnonvalkoinen neule 35,99 e, Mango. Harmaa neulemekko  29,95 e, Gina Tricot. Kaulakoru 14,95 e, Lindex. Punainen mokkalaukku 365 e, Furla. Kultainen pikkulaukku 19,95 e, New look, Zalando.fi. Turkoosi nahkalaukku 150 e, Michael Kors, Net-a-porter.com.

Beige kashmirneule 99,95 e, Gina Tricot. Vaaleanharmaa kashmirneule 135 e, Cos. Tummanharmaa neulepoolo 39,95 e, Lindex. Harmaanruskea neule 49,95 e, Zara. Musta pikkulaukku 114, 95 e, Zalando.fi. Paljettilaukku 39,95 e, Gina Tricot. Minihame 35,95 e, Mango. Neuletakki 69,95 e, Zara.

Pääkuvan lähteet: Instagam ja Instagram

Kommentoi »