Terve.fi

Voiko orgasmeja saada liikaa? Tämä mies voi

Voiko orgasmeja saada liikaa? Tämä mies voi
Oletko joskus toivonut, että voisit nauttia orgasmeista ilman mitään vaivaa? Yhdysvaltalainen Dale Decker toivoo, että kukaan ei joutuisi kokemaan samaa kuin hän. Lue lisää.
Julkaistu 14.11.2014

Oletko joskus toivonut, että voisit nauttia orgasmeista ilman mitään vaivaa? Yhdysvaltalainen Dale Decker toivoo, että kukaan ei joutuisi kokemaan samaa kuin hän. Selkävamman yhteydessä miehestä tuli kävelevä orgasmikone.

Decker kärsii vapaasti suomennettuna jatkuvan genitaalisen kiihottumisen syndroomasta, jossa henkilö on jatkuvasti fyysisesti kiihottuneessa tilassa. Se ei tarkoita kuitenkaan, että Dale haluaisi seksiä. Tilanne on itseasiassa päinvastoin.

- Sairauteni vuoksi en haluaisi enää yhtäkään orgasmia loppuelämäni aikana. Siinä ei ole mitään nautinnollista; vaikka voit fyysisesti hyvin, alapään tapahtumat ällöttävät.

Jopa 100 orgasmia päivässä saavan Deckerin sairaus vaatii veronsa myös perheeltä. Mies ei uskalla lähteä kotoaan, koska pelkää saavansa orgasmeja julkisilla paikoilla.

- Kerran niin tapahtui ruokakaupassa ja kun orgasmien sarja loppui, minua tuijotti noin 150 ihmistä. Miksi haluaisin lähteä kotoa, jos tällaista voi sattua.

Sairaus on harvinainen ja sen vuoksi siihen ei välttämättä osata suhtautua oikein edes terveydenhoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Dale on kuullut monien kommentoivan asiaa ”vika on vain korviesi välissä” -tyyppisesti.

- En tiedä mitä tehdä. Haluaisin vain vanhan elämäni takaisin, Decker suree.

Lue lisää:

1 kommentti