Terve.fi

Seksikysely paljastaa faktoja suomalaisten seksielämästä

Seksikysely paljastaa faktoja suomalaisten seksielämästä
Seksikysely: Terve.fi:n järjestämä Suuri Suomalainen Seksikysely 2014 keräsi kiitettävän määrän vastaajia ja tulokset ovat mielenkiintoisia. Tässä siis muutamia faktoja suomalaisesta seksielämästä 8615 vastaajan pohjalta.
Julkaistu: 12.9.2014

Terve.fi:n järjestämä Suuri Suomalainen Seksikysely 2014 keräsi kiitettävän määrän vastaajia ja tulokset ovat mielenkiintoisia. Tässä siis muutamia faktoja suomalaisesta seksielämästä 8615 vastaajan pohjalta.

Suomalainen aloittaa seksielämänsä hyvissä ajoin. Lähes puolet kertoi harrastaneensa seksiä ensimmäistä kertaa 15-17 vuoden iässä. Viidennes paljasti aloittaneensa jo alle 15-vuotiaana. Naiset harrastivat seksiä keskimäärin hieman nuorempana kuin miehet.

Seksikumppaneiden määrä on jossain määrin sama niin miehillä kuin naisillakin. 55 prosentilla vastaajista oli ollut korkeintaan kymmenen kumppania. Ainoa mainittava ero oli siinä, että miehistä joka kymmenes kertoi vehdanneensa yli 50 henkilön kanssa. Naisista noin kuusi prosenttia kertoi kerryttäneensä vastaavan saldon.

Yli kolmannes kaikista vastaajista kertoi harrastavansa seksiä 2-4 kertaa viikossa, ja vain kahdeksan prosenttia peuhasi harvemmin kuin kerran kuukaudessa. Silti 59 prosenttia miehistä ilmoitti, että seksiä ei saa tarpeeksi. Kaikista 3025 miehestä vain 12 kertoi saavansa sitä liikaa.

Ylivoimaisesti suurin syy suomalaisten sekstailemattomuuteen on väsymys tai stressi, joka oli 28 prosentille vastaajista yleisin jättää petipuuhat väliin.

Suuri suomalainen seksikysely 2014 toteutettiin Terve.fi-sivustolla keväällä ja alkukesällä 2014 yhdessä Huippukiva.fi:n kanssa. Kyselyyn tuli 8 615 vastausta. Sen toteutti Terve Media Oy, joka tuottaa Terve.fi-sivustoa.

Lähde: Suuri Suomalainen Seksikysely 2014 / Terve.fi

Lue lisää:

1 kommentti