Hyvinvointi

Orgasmin voi saada myös hieman oudommillakin tavoilla

Orgasmeja voi saada muutenkin kuin alapäätä stimuloimalla. Men’s Health listasi muutaman oudomman keinon laueta.

10.9.2014 Terve.fi

Orgasmeja voi saada muutenkin kuin alapäätä stimuloimalla. Men’s Health listasi muutaman oudomman keinon laueta.

1. Kuvittelu

Alapää on seksissä vain aivojen jatke, joten miksipä ei? Jotkut meistä todella pystyvät saamaan orgasmin pelkästään kuvittelun ja hengittämisen avulla. Näitä kutsutaan myös ”energiaorgasmeiksi” toimenpiteen vaatiman keskittymisen ja hengitysharjoitteiden vuoksi. Asiaa opettavat tahot väittävät, että kuka tahansa on kykenevä saamaan energiaorgasmin harjoittelun avulla.

2. Nännit

Tutkimusten mukaan naisilla nännien hyväily aktivoi samoja aivojen osia kuin klitoriksenkin koskettelu. Eräässä Men’s Healthin viittaamassa tutkimuksessa jopa 29 prosenttia naisista kertoi saaneensa orgasmin nännien koskettelusta.

3. Napa

Usko tai älä, mutta jotkut meistä kiihottuvat valtavasti navan hyväilystä. Fetissiksikin luokiteltavasta kiihottumisesta vastaa vatsan seudun hermosto, joka on tuttu miehille myös munille potkaisusta syntyvästä, vatsaavääntävästä ja oksennuksen suuhun tuovasta tuskasta.

4. ”Coregasmi”

Olemme aiemminkin kirjoittaneet siitä, kuinka osa naisista voi saada orgasmin urheillessaan. Se onnistuu syviä vatsan ja lantion seudun lihaksia harjoittamalla esimerkiksi painoja nostelemalla, joogaamalla tai pyöräilemällä.

5. Peukalo

Kuulostaa vielä uskomattomammalta kuin napajuttu, mutta näemmä on mahdollista päästä huipulle peukaloa stimuloimalla. Viime vuonna muuan herrasmies Rafe Briggs pääsi uutisiin huomattuaan saavansa orgasmin pelkän peukalonsa avulla. Tutkijoiden mukaan kyseessä on ”siirtyvä” orgasmi, jossa jonkin muun ruumiinosan (tässä tapauksessa peukalon) hyväily samaan tapaan kuin peniksen hyväily aiheuttaa laukeamisen.

Lähde: Men’s Health

Lue lisää:

Mikä on orgasmi?

Mitä tuli sanottua seksin jälkeen? Orgasmi lisää jutteluhaluja!

5 asiaa, jotka miehen tulisi tietää naisen orgasmista

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi