Kauneus ja Terveys

7 x kiinnostavat verkkokaupat, joista et vielä tiennyt!

7 x kiinnostavat verkkokaupat, joista et vielä tiennyt!
Kuuluvatko Zara ja Cos suosikkivaatemerkkeihisi? Entä, pyöritkö aina samojen nettikauppojen sivuilla? Siinä tapauksessa on aika lisätä seuraavat verkkokaupat kirjanmerkkeihisi.
Julkaistu: 15.3.2016

1. Anthropologie

Anthropologie.com -verkkokaupasta löydät niin tyylikkäitä sisustustuotteita kuin mukavia arkivaatteita. Tyyliltään merkin vaatteet muistuttavat Cosin vaatevalikoimaa mutta huomattavasti naisellisemmalla twistillä. Merkin printtikuosit taas tuovat mieleen astetta hienostuneemman Indiska-merkin vaatevalikoiman.

Anthropologien ympärille on kietoutunut eräänlainen kultti, ja vannoutuneet anthie-fanit luottavat vuodesta toiseen konseptikaupan persoonallisiin sisustustuotteisiin ja vaatteisiin. Konseptikauppa tekee myös yhteistyötä kiinnostavien taiteilijoiden kanssa – näin tuotteiden omaperäinen kosketus sekä harkittu ilme on aina taattu!

Tunnelmakuvat: Anthropologien verkkokauppa

2. Envii

Tanskalaisesta Envii.com -verkkokaupasta löydät moderneja, minimalistisia ja ajan henkeä mukailevia naisten vaatteita kohtuuhintaisena. Jos pidät & Other Storiesin ja Cosin vaatteista, tämä on uusi suosikkisi. Muista kuitenkin käyttää valuuttalaskuria tilausta tehdessäsi, sillä hinnat ovat merkitty Tanskan kruunuina.

Kuvat: Envii-verkkokauppa

3. Front Row Shop

Etsitkö hieman persoonallisempia vaatteita, kuten lilan sävyistä keinoturkista tai väriblokkihametta? Nämä ja muita väripilkkuja löydät trenditietoisen aarremekasta, Front Row Shopista. Kyseisestä verkkokaupasta löydät suoraan catwalkilta mukailtuja tyylikokonaisuuksia, kirkkaita värejä sekä persoonallisia vaatteita edullisesti.

Kuvan paitapusero 33,84 e ja housut 49,73 e, Front Row Shop.

4. Ganni

Zaraa ja Mangoa astetta hintavampi tanskalainen Ganni on tyylikkään, trenditietoisen naisen valinta. Verkkokaupan sivuilta löydät klassikkovaatteita, hillittyjä sävyjä ja printtejä. Myös vaatteiden muotokieli on ihanan naisellinen. Gannin vaatteissa on juuri sitä uudenlaista kaivattua raikkautta – se edustaa konseptiltaan tämän ajan kaupunkilaisnaista.

Neuletakki 149 e, denimikimono 199 e ja rintaliivit 59,90 e, Ganni.

5. Uniqlo

Tunnet japanilaisen Uniqlon ja luultavasti ulkomaanmatkoilla piipahdat merkin myymälässä hamstraamassa trikoopaitoja tai värikkäitä kashmirneuleita. Tiesitkö, että voit myös kätevästi tilata Uniqlon vaatteita suoraan kotiovellesi? Nykyisin entistä kiinnostavamman japanilaismerkistä tekee sen suunnittelijayhteistyöt keskeisten muotialan vaikuttajien kanssa. Tällä hetkellä myynnissä on muun muassa mallina ja toimittajana työskentelevän Ines de la Fressangen suunnittelema ”Parisian chic” vaatemallisto. Myöhemmin keväällä on tulossa jälleen yhteistyömallisto entisen Ranskan Voguen päätoimittajan, Carine Roitfeldin, kanssa. Tätä jäämme odottamaan kiinnostuneena.

Tunnelmakuva, trikoomekko 24,90 e, kaulahuvi 14,90 e ja t-paita 12,90 e, Uniqlo.

6. Vestiaire Collective

Oletko unelmoinut Chanel-laukusta tai Saint Laurentin le Smoking -jakusta? Vestiaire Collective -sivustolta voit ostaa käytettyjä luksusmerkkien vaatteita ja asusteita alkuperäishintoja huomattavasti edullisemmin. Verkkokaupan sivuilla on helppo navigoida ja etsiä haluamansa brändin vaatteita ja asusteita. Lisäksi ostamasi tuotteen aitous varmistetaan aina Vestiaire Collectiven puolesta ennen kuin se lähetetään ostajalle. Ostamisen sijaan voit myös itse tienata rahaa myymällä omia designeraarteita ja astetta tyylikkäämpien high street -merkkien vaatteita ja asusteita. Kätevää!

Chanel-rintakoru 850 e, aurinkolasit 135 e, Chloé. Nahkalaukku 685,12 e, Prada. Kengät 412,73 e, Lanvin. Kaikki asusteet Vestiaire Collectiven sivustolta.

7. Yogamatters

Oletko sinäkin hurahtanut joogaan? Entä kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi? Siinä tapauksessa yogamatters-verkkokauppa on juuri sinulle. Sen laajasta valikoimasta löydät vaatteet ja tarvikkeet jooga ja pilatestunneille, kattavan joukon aihepiiriin liittyvää kirjallisuutta, kosmetiikkaa sekä tietoa tulevista joogatapahtumista ympäri Eurooppaa. Äkkiä kirjanmerkkeihin!

Toppi 26,64 e, trikootoppi 27 e ja joogamattosetti 40 e, yogamatters.com.

Pääkuvan lähde: Anthropologie

Kommentoi »