6 parasta trendimallia lyhythiuksiselle

6 parasta trendimallia lyhythiuksiselle
Etkö tiedä, miten leikkaisit lyhyet hiuksesi? Katso nämä kuusi kuumaa trendimallia muotinäytöksistä. Nyt sopii niin polkka, etu- ja takatukan yhdistelmä ja siili.
Julkaistu 18.5.2016

1. Sotkuinen polkka ja otsatukka

Mallissa yhdistyvät sotkuinen rentous, polkkapituus ja otsatukka, joka on leikattua normaalia lyhyemmäksi. Se jättää ilmeikkäät kulmakarvat näkyviin. Laineet tuovat tyyliin hyvän lisän.

Tämä malli nähtiin Fausto Puglisin muotinäytöksessä.

2. Simppeli siili

Voiko olla helpompaa tyyliä? Ei enää suoristusrautaa ja hiustenkuivainta! Siilitukka sopii hyvin kesään ja huolettomaan tyyliin.

Siilimalli ei tarkoita naisellisuuden vähenemistä. Katso, miten kauniisti Kenzon näytöksen malli oli meikattu!

3. Elegantti pitkä polkka

Jos haluat tyylikkään ja yksinkertaisen mallin, tämä Emporio Armanin näytöksessä nähty on hyvä vaihtoehto. Edestä pidempi leikkaus ja sivujakaus tekevät tyylistä skarpin.

4. Takatukka + otsatukka

Takatukka ei ikinä ole näyttänyt näin freesiltä! Chloén näytöksessä siihen yhdistettiin hieman ylipitkä otsatukka. Lopputulos on yllättävän naisellinen ja raikas.

5. Keskijakaus

Testaa, miltä hiusmallisi näyttää, kun vaihdat jakauksen paikkaa. Keskijakaus voi sopia yllättävän hyvin esimerkiksi polkkatukkaan. Anna etummaisten hiusten liehua vapaana!

Helppo ja huoleton polkka nähtiin Giambattista Vallin muotinäytöksessä.

6. Rikottu pottatukka

Tavallinen pottatukka on saanut uuden, rikotun mallin. Rennosti leikattu ja laitettu otsatukka tekee tyyliin viimeisen silauksen.

Leikkisä hiusmalli nähtiin Versacen muotinäytöksessä.

Kommentoi »