Hyvinvointi

6 ihanaa asiaa, jotka mies sietää naisensa vuoksi

Yleensä mies leuhkii päiväkaupalla, jos hän on korjannut auton tai vuotavan hanan. Cosmopolitanin mukaan on kuitenkin myös asioita, jotka mies hiljaa kestää tai tekee naisen vuoksi.

Teksti Mika Luosujärvi
Kuvat Thinkstock
25.6.2015

1. Hikoilevat 

Sinun luonasi on 5 astetta normaalia lämpimämpää. Mies hikoilee kuin saunassa, mutta ei ala naljailla lämpötilasta, vaan kärsii hiljaa.

2. Hän päivittää tietokoneohjelmistojasi 

Hän tuskin edes miettii koko asiaa, mutta jos hän näkee parannettavaa esimerkiksi puhelimessasi tai tietokoneessasi, hän päivittää ne pyytämättä.

3. Hän saa osakseen naljailua ystäviltään 

Seurustelevat miehet saavat vähän väliä näpäytyksiä osakseen sinkkukavereiltaan. Tästä mies ei kuitenkaan sano naiselleen mitään.

4. Hän antaa sinun huokailla ihanan näyttelijän perään 

Kun kerrot miehellesi, kuinka ihana Ryan Gosling onkaan, miehen vaistot sanovat automaattisesti, että hänen pitäisi ottaa Ryan Goslingista mittaa todistaakseen jotain. Sen sijaan hän on hiljaa ja hymyilee sinulle lämpimästi.

5. Hän tekstaa sinulle 

Naiselle tekstiviestin lähettäminen ei tunnu miltään huomion osoittamiselta, mutta jos mies lähettää tekstarin, on mahdollisuus, että mies tietää naisen odottavan viestiä ja lähettää jotain pelkästään siksi.

6. Hän pitää kädestäsi kiinni 

Mies on kaksijakoinen – toisaalta hän haluaa kävellä kanssasi käsi kädessä, mutta jos kavereita sattuu näköpiiriin, käsi menee miehen taskuun. Hän on ihastunut sinuun, mutta ei halua jakaa sitä kaikille.

Lähde: Cosmopolitan

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi