5 voidetta, jotka tehoavat silmäpusseihin oikeasti

5 voidetta, jotka tehoavat silmäpusseihin oikeasti
Jos kärsit silmäpusseista, nopein keino helpottaa niitä on kosmetiikka. Näillä saat tuloksia!
Julkaistu 28.11.2017

1. Taitava kiristäjä

Levitä pieni määrä  oranssia voidetta silmäpussien päälle. Kiristä tarvittaessa silmänalusihoa toisen käden sormella samalla, kun taputtelet voiteen iholle. Ole tarkkana annostelun ja sijoittelun kanssa. Savimineraaleja ja peptidejä sisältävä aine kiristää ihoa, ja nyt halutaan kiristää vain silmäpussien iho. Liian iso annostus voi jättää iholla savijauhoa. Odota voitelun jälkeen 2-3 minuuttia, jos levität meikkiä päälle. Tämä tuote todella kiristää ja silottaa pussit pois työpäivän ajaksi! Tehokas, jos silmäpussiongelma on huomattava.

Remescarin Eye Bags & Dark Circles 32,50 e, apteekit.

2. Kylmää kyytiä 

Tämän voiteen juju on metallinen roll-on-annostelija, joka pysyy kylmänä ilman jääkaappisäilytystäkin. Kun silmäpusseja hieroo hellästi pallukalla, turvotus helpottaa. Iholle jää ihana, viileä tunne. Peptidit hoitavat ja vaalentavat silmänympärysihoa, ja maitomaista ainetta voi sipaistamyös ripsiin vahvistamaan niitä!

Polaarin Icy Magic 25,54 e, polaar.com.

 

3. Kevyt tehopakkaus

Kevyen tuntuinen silmänympärysvoide on pakattu täyteen vahvaa kasviyhdistettä, jossa on poimulehteä, murattia ja kortetta. Yhdistelmä laskee silmänympärysihon turvotusta. Tuote viilentää ihanasti ihoa. Käytä aamuin illoin.

Lieracin Dioptigel 19,55 e, apteekit.

4. Löytö miestenhyllystä

Raikas geeli viilentää ihoa ja laskee turvotusta. Lisäksi se kosteuttaa ihoa ja vähentää tummuutta. Erittäin hyvä syy piipahtaa kaupassa miesten kosmetiikkahyllyllä – tai lainata tuubia vaivihkaa puolison hyllyltä peilikaapista… 

Biotherm Hommen Aquapower Eye De-Puffer 21 e, Stockmann.

5. Julkkisten tuhkimotuote

Kuulapäinen, nopeasti imeytyvä seerumi laskee silmäpusseja ja virkistää silmänympärysihoa hetkessä. Pidempiaikaisessa käytössä aine myös häivyttää tummuutta. Tämä on silmäpussituotteiden Rolls Royce, jota Hollywood-tähdetkin hamstraavat tärkeitä menoja varten. Hyvä tuote ennen juhlia ja niiden jälkeen! 

Dr Sebaghin Supreme Eye Serum 115 e, netaporter.com

 

Kommentoi »