Terve.fi

Kuinka vietellä unelmien mies?

Kuinka vietellä unelmien mies?
Miehet ovat naisille melkoisia mysteereitä. Jos olet ihastunut unelmiesi mieheen, se ei riitä. Sinun pitää tietää, mistä mies pitää. Ja tässä kohtaa tilanne vaikeutuu.
20.7.2009

Jokaisella miehellä on omat standardinsa naisten viehättävyyttä mitattaessa. Kaikki pitävät eri asioista eri suhteissa. Onneksi on olemassa joitakin universaaleja vinkkejä, joita noudattamalla tai versioimalla saat unelmiesi miehen huomaamaan ja toivottavasti myös muistamaan sinut. Tässä ezinearticles.comin kirjoittaja, ihmisiä yhteen työkseen järjestävän matchmaker Gillian Reynoldsin vinkit:

Tuoksu on tärkein

Se, mille nainen tuoksuu, kiinnittää miehen huomion välittömästi. Sinun tulisi siis hankkia ensi sijassa hyvää hajuvettä. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin, minne hajuvettä laitat. Sitä kannattaa suihkauttaa kevyesti paikkoihin, jotka miehet kokevat muutenkin miellyttäviksi, kuten korvien taakse, ranteisiin, nilkkoihin ja kyynärtaipeisiin. Muista käyttää aina samaa hajuvettä tavatessasi saman miehen -haluathan, että tuoksusi muistetaan.

Ole itsevarma

Tämä fraasi on vanha kuin saapas, mutta se pitää kutinsa. Itseluottamus tehostaa viettelyn voimaa merkittävästi. Tee ennen treffejä jotain, mikä saa olosi seksikkääksi – käy kylpylässä, kampajaalla tai ihan missä vain. Tärkeintä on, että itsetuntosi kasvaa kohisten.

Treffeillä on tärkeää, että itsetuntosi pysyy hyvänä. Ole ylpeä itsestäsi, siitä mitä teet ja miltä näytät. Älä pyytele anteeksi jos myöhästyt, äläkä keksi tekosyitä. Kerro syyksi, että seksikkyys tarvitsee aikansa. Miehet rakastavat naisia, jotka omaavat hyvän itsetunnon.

Käytä mielikuvitustasi

Ajattele erilaisia tapoja, joilla voisit vietellä miehesi. Ajattele sellaisia asioita, joita et normaalisti uskaltaisi tehdä. Unelmiesi miestä varten sinun kannattaa keksiä jotain. Yllätät positiivisesti miehen lisäksi itsesi.

Esimerkki: jos olette ravintolassa, käy kesken ruokailun vessassa. Ota seksikkäät alushoususi pois ja laita ne laukkuusi. Kun palaat pöytään, ojenna ne miehelle pöydän alta. Muista näyttää itsevarmalta ja flirttailevalta, ja tämä temppu saa hänet täysin sekaisin sinusta.

Lopuksi

Kannattaa muistaa, että miehet sulattavat hullunkin käytöksen, jos olet itsevarma, tuoksut taivaalliselle ja näytät hyvälle. Ei siis kannata pelätä treffejä tai epäonnistumista. Älä myöskään mieti, mitä mies sinusta ajattelee. Tee niin hyvä vaikutus, että olet varma, että hän pitää sinusta.

Lue lisää viettelemisestä ja suhteista:

Kommentoi »