3 erilaista tyyliä – mukavaa juhlaa!

3 erilaista tyyliä – mukavaa juhlaa!
Mitä pukea juhliin, jos ei pidä hameista ja arvostaa mukavuutta? Kokeile housupukua tai haalaria. Löydä myös kukkamekkosi. Lukijamme Sari Lepistö näyttää mallia.
Julkaistu 29.11.2019

Sari Lepistö

Ikä: 30

Pituus/vaatekoko: 166/36–38

Ammatti: jalkahoitaja

Asuinpaikka: Helsinki

Perhe: 4,5-vuotias tytär

Muutoksen tavoite: Löytää uusi, muodikas mutta helppo juhlatyyli.

Sari heti kuvausten jälkeen: ”Päivästä jäi ihana fiilis! Sain kokeilla ihan erilaisia vaatteita kuin minulla on tapana. Ihastuin erityisesti housupukuun.”

Puku tekee naisen

Housupuku on näyttävä ja muodikas asu, jota voi käyttää myös arjessa. Väljät lahkeet ovat juhlavat sekä mukavat ja imartelevat monen kroppaa. Kerman sävy ja hempeä paita pehmentävät puvun maskuliinisuutta. Korkokengät antavat ryhtiä.

Haalarille töitä

Haalari on huippuhelppo, sillä sen käyttö ei vaadi yhdistelyä. Lisäksi se on mukava yllä. Yksivärinen vaate luo optisen harhan: kroppa näyttää pidemmältä. Pue haalarin pariksi juhlaan korkokengät – ja varaa hiukan enemmän aikaa vessakäynteihin.

Sari viikko kuvausten jälkeen: ”Ostin juuri ensimmäisen kirkkaanpunaisen huulipunani. Olen katsellut nettikaupoissa samantyylisiä vaatteita kuin käytin kuvauksissa.”

Täydessä kukassa

Pitkähihainen mekko on elegantti ja helppo valinta. Se peittää käsivarret, joten jakkua ei tarvita. Säästyt myös pohdinnalta, onko juhlavaate liian paljastava. Kukkakuosi on nyt huipputrendikäs. Huomaa, ettei printtimekko vaadi seurakseen suurta määrää asusteita eikä korkeita korkoja.

Muotoa huuliin & hiuksiin

1. Kestävän ja siistin huulimeikin varmistaa Sensain Lip Pencil 01 Actress Red -huulten-rajauskynä. 37 e.

2. Hiuksia hoitaa ja muotoilee Joicon Defy Damage Protective Shield -hoitoemulsio. 29 e.

Meikki: Maria Kiviaho/Toimisto Makeup.

Juttu on julkaistu Kauneus & Terveys -lehdessä 6/2019.

2 kommenttia