10 x tämän hetken tyylikkäimmät kengät

10 x tämän hetken tyylikkäimmät kengät
Valkoinen väri on nyt kenkämuodissa must! Löydä täältä suosikkisi ja vinkit, kuinka pidät kengät puhtaina.
Julkaistu: 18.5.2016

Valkoista joka tyyliin

Valkoiset kengät ovat kiistatta tämän hetken tyylikkäimmät jalkineet!

Etkö tiedä, minkä malliset valkoiset kengät hankkisit? Ei hätää – keräsimme 10 erilaista paria, joista löydät varmasti suosikkisi.

Jos haluat kevyet ja helpot kengät, silloin Vansit ovat varma valinta. Näillä kangastossuilla kelpaa tepastella vaikka kaupungilla tai rannalla, ja ne sopivat hyvin rennompaan vaatetukseen.

Jos kangastossut eivät puhuttele sinua, hanki näyttävät korkeapohjaiset lenkkarit!.

Valkoiset Zaran herrainkengät taas uhkuvat eleganttia olemusta. Näissä asu kuin asu saa sen viimeisen silauksen tyylikkyyttä!

Kun rantakausi avautuu nämä Elloksen valkoiset sandaalit ovat ne muodikkaimmat jalkineet rannalla. Mukavuus ja tyylikkyys yhdessä paketissa!

Vansin valkoiset tennarit 69,95e, Zalando.fi. Korokepohjaiset nahkatennarit 119e, Mam´zelle. Nahkatennarit vetoketjulla 90e, IGI&CO. Tyylikkäät herrainkengät 95e, Zara. Sandaalit 34,95e, Ellos.

Hohtavan valkoiset tennarit

Lenkkarit ovat jo pitkään olleet trenditietoisen luottokengät – mitkä kengät voisivatkaan olla yhtä mukavat? Tässä valikoima tämän hetken trendikkäimpiä lenkkareita, olkaapa hyvät.

Oletko enemmän kullan vai hopean ystävä? Jos haluat jotain pientä ekstraa valkoisiin peruslenkkareihin, nämä SuperGan ja Adidaksen kengät ovat juuri oikea valinta. 

Jos et ole säihkeen ystävä, ehkä Nike Airmaxin uusin malli harmaalla kaistaleella on mieluinen.

Elloksen lenkkareissa on hauska reikäkuvio, joka luo kenkiin veikeää tekstuuria.

Vai etsitkö ihan perustennareita? Silloin nämä Palladiumin kengät ovat nappivalinta. Niissä on hyvä, tukeva pohja ja lyhyt varsi sopivasti kevääseen ja kesään.

Hopeiset Adidas Superstarit 94,95e, Zalando.fi. Kultaiset korokepohjalenkkarit 79e, SuperGa. Nike Airmax Thea 139,95e, Zalando.fi. Reikäkuviolliset lenkkarit 39,95e, Ellos. Valkoiset kangaskengät 75e, Palladium.

Kenkien hoito ja putsaus

Valkoisissa kengissä lika näkyy helposti, minkä takia ne kannattaa suojata hyvin. Tässä ohjeita eri materiaalien putsaamiseen.

Nahkapinnalta pitää ensin harjata lika ja pöly pois. Levitä kengän pintaan väritöntä tai valkoista kenkävoidetta. Jos kenkä on kuluneempi, käytä nahkakiilloketta. Levitä tämän jälkeen pinnalle hoitoaine pyörivin liikkein. Kiillota pinta vielä lopuksi liinalla tai pehmeällä harjalla. 

Kangas- ja urheilukengissä lika harjataan ensin pois. Putsaa ne tämän jälkeen kostealla liinalla sekä ulko- että sisäpuolelta. Tarkista jo ostaessa kengistä, jos ne ovat koneessa tai käsin pestävät. Kangaskenkiin toimii myös erinomaisesti kumi, jolla saa pyyhittyä pois useimmat pienemmät tahrat.

Vinkki! Jos haluat tarkemmat ohjeet kenkien putsaamiseen, kysy niitä suoraan niiden myyjältä. 

Lähde: Marttaliitto

Pääkuvan kengät: Emporio Armani, Hermes, Kenzo

Kommentoi »