Kauneus & Terveys

Näin hoidat kaulan ihoa

Näin hoidat kaulan ihoa

Emine von Boehm

Parturi-kampaaja, estenomi

Emine von Boehm

Kysymys:

Miten hoitaa kaulan ihoa kotona? Kaulani iho on ryppyinen. En ole kiinnostunut pistoshoidoista tai kauneuskirurgiasta, vaan kaipaisin tehokkaita kotihoitotuotteita.

Näytä vastaus

Vastaus:

Kaulan ja rintakehän ihoa tulisi hoitaa kuten kasvojenkin ihoa eli päivittäin. Kaulan ihossa on vähemmän talirauhasia kuin kasvoissa ja siksi kaula kuivuu ja rypistyy herkemmin kasvoja herkemmin. Puhdista kaulan iho ainakin iltaisin. Levitä kaulalle aamuin illoin ensin seerumia ja sivele päälle voidetta. Paranna kaulan verenkiertoa hieromalla voiteet iholle pyörivin, ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Hoitovoiteet eivät palauta ihoa entiselleen, mutta ne muokkaavat jonkin verran jo syntyneitä juonteita ja ennaltaehkäisevät uusien syntymistä. Ryppyiselle iholle on hyvä valita kiinteyttäviä ja napakoittavia tuotteita, jotka sisältävät ihoa suojaavia ja uudistavia antioksidantteja. Suojaa kaulan iho päivisin UV-suojan sisältävällä voiteella, koska auringonsäteet veltostavat ihoa.

Hyvä ryhti ehkäisee kaularyppyjen muodostumista – pidä pää pystyssä ja leuka suorana. Myös säännöllinen kaulajumppa auttaa ihon kiinteytymisessä.

Tuotesuositukset:

Kypsemmälle iholle suunniteltu Ziajan Saffron -yövoide silottaa juonteita ja ravitsee kasvojen ja kaulan ihoa. 14,90 e/50 ml.

Tehokkaasti kaulan ja dekolteen ihoa napakoittava Lieracin Liftissime Cou -geelivoide vahvistaa ja uudistaa ihoa. 72 e/50 ml, apteekeista.

EMS-sähköstimulointi -tekniikkaan perustuva Rion 60 Second Face Lift -kasvojenkohottaja kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksia. 145 e.

Julkaistu: 2.10.2015

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.