Kauneus & Terveys

Miten varmistaa, että näytän hyvältä häissä?

Kaisa Hatakka-Huhtala

Kauneustoimittaja

Kaisa Hatakka-Huhtala

Kysymys:

Menen naimisiin kuukauden päästä. Millä tavalla varmistan, että näytän hääpäivänä niin hyvältä ja terveeltä kuin vain voin? Minulla on sekaiho, ajoittain paljonkin näppylää, ja ihoni näyttää hieman turvonneelta ja väsyneeltä. Valitettavasti kuukautiset alkavat juuri häiden tienoilla. Voiko esimerkiksi liikunnalla pienentää turvonnutta mahaa? Hääpäivänä menen kosmetologille meikkaukseen.

Näytä vastaus

Vastaus:

Jos voit ja haluat satsata rahaa, kokeile lymfahoitoa paria päivää ennen häitä – hoito poistaa tehokkaasti turvotusta koko kehosta – tai käy hemmottelevassa vartalo- ja kasvohoidossa kosmetologilla. Pyydä hoito, joka paitsi kaunistaa ja rauhoittaa sekaihoasi ja hillitsee sen kiiltoa myös poistaa turvotusta. Soittele hoitoloihin ja kysele vaihtoehtoja hyvissä ajoin.Hyvä kotikonsti on kevyt liikunta. Vaikka kävisitkin hoidossa, ulkoile häitä edeltävinä päivinä. Jätä samalla ruokavaliostasi pois vaalea vilja, sokerit ja suola. Juo paljon vettä ja vihreää teetä ja syö tuoreita kasviksia ja marjoja. Ananaksen, melonin ja persiljan sanotaan myös poistavan nestettä kehosta. Älä juo alkoholia. Muista levätä ja ottaa rennosti, vaikka tekemistä riittää. Uni kaunistaa.Ennen kuin menet meikkiin, pese kasvot kylmällä vedellä ja aseta kasvoille hetkeksi kylmään veteen kasteltu pyyhe ja silmänympäryksille kylmät teepussit tai lusikat. Jotta meikkisi pysyisi ja ihosi näyttäisi koko päivän hyvältä, pyydä kosmetologia käyttämään meikin alla mattapinnan antavaa pohjustusvoidetta. Hyvä ja edullinen tuote on esimerkiksi Lumenen Beauty Base -meikinpohjustusvoide rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Uskon, että koska olet onnellinen ja nautit ja pidät hauskaa, olet varmasti häissäsi säteilevä ja kauneimmillasi. Paljon onnea hääpäiväänne!

Julkaistu: 19.10.2009

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Kauneus ja Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla sekä terve.fi:ssä. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.