Kauneus & Terveys

Mikä olisi paras meikkipuuteri?

Mikä olisi paras meikkipuuteri?

Emine von Boehm

Parturi-kampaaja, estenomi

Emine von Boehm

Kysymys:

Ostoslistallani on uusi meikkipuuteri. Toiveenani on, että meikkipuuteri tasoittaisi ihonsävyä ja olisi riittävän peittävä. Haluaisin hyviä tuotesuosituksia.

Näytä vastaus

Vastaus:

Sopivan meikkipuuterin löytää parhaiten kokeilemalla. Nykyään monet meikkipuuterit myös hoitavat ihoa peittävyyden lisäksi. Erilaisille ihotyypeillekin löytyy omia versioita.

Meikkipuuterit ovat nimensä mukaisesti puuterimaisia meikkejä, jotka muistuttavat ominaisuuksiltaan puuterin ja meikkivoiteen sekoitusta. Iho jää kuitenkin kuultavammaksi ja mattapintaisemmaksi kuin meikkivoiteella.

Kun levität meikkipuuterin siveltimellä, saat luonnollisemman, ohuemman lopputuloksen. Meikkisienellä tai puuterivipalla meikkipuuteri peittää enemmän.

Osaa meikkipuutereista voi käyttää kuivana ja kosteana. Kostutetulla sienellä levitetty meikkipuuteri peittää paremmin kuin kuivana käytettynä.

Kokeile:

1. Valoa heijastava Lumenen Longwear Blur SK15 -meikkipuuteri tekee ihosta virheettömämmän ja mattapintaisen. 17,90 e/10g, saatavana 4 eri sävyä.

2. Pitkäkestoista Clarinsin Everlasting Compact Foundation SPF 15 -meikkipuuteria voi käyttää kuivana ja kosteana. 46,90 e/10 g, saatavana 4 eri sävyä.

3. Satiininpehmeä Max Factorin Facefinity Compact -meikkipuuteri ei rapistu päivän aikana ja kosteuttaa kuivaa ihoa. 16,90 e/10 g, saatavana 4 eri sävyä.

4. Runsaspigmenttinen Urban Decayn Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation -meikkipuuteri peittää punaisuuden ja tasoittaa ihon sävyä. 36,90 e/9 g, saatavana 14 eri sävyä.

Lue lisää aiheesta: Kaikkien aikojen paras meikkipuuteri

Julkaistu: 15.3.2016

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.