Terve.fi

Yllättävä uutuusmaku liukasteelle: pekoni!

Yllättävä uutuusmaku liukasteelle: pekoni!
Petipuuhiin on olemassa jos jonkinlaista apua. Esimerkiksi liukasteita on montaa eri makua, joista perinteisimmät ovat varmasti vanilja ja suklaa. Amerikkalainen yritys J&D’s on kuitenkin tehnyt tuotteen, josta ainakin monet miehet ovat salaa haaveilleet: Baconlube – pekonin makuinen liukaste.
Julkaistu 10.1.2012

Amerikkalainen julkkis / seksibloggari Violet Blue uutisoi aiheesta nettisivuillaan. Bluen mukaan yrityksen tuote oli alunperin aprillipila, mutta ihmiset ottivat sen tosissaan. Seurauksena liukastetta vaadittiin kiihkeästi markkinoille. Yhtiö itse tiedottaa asian tiimoilta seuraavasti:

– Ihmiset ahdistelivat meitä sähköposteilla, julkisesti ja muilla, todella asiattomilla tavoilla (kiitos siitä). Baconlubea odottavien lista kasvoi tuhansiin ihmisiin. Niin kasvoivat myös odotukset, jotka meidän oli pakko lunastaa, vaikka pidämmekin tämän edelleen vitsinä.

– Jotkut teistä, eivät varmasti kaikki, ovat onnellisia tietäessään, että 3 vuoden kehityksen ja lukemattomien elämien pilaamisen jälkeen Baconlube on totta!

Lähde: TinyNibbles

Kommentoi »