Mainos: XZ

Tuuheat hiukset: viisi vinkkiä, miten ne saat

Ovatko hiuksesi ohuet ja litteät? Älä vaivu epätoivoon! Myös ohuet hiukset voi saada näyttämään runsailta ja eloisilta. Sopivat tuotteet ja oikea käsittely tuovat hiuksiin ilmavuutta ja saavat ne näyttämään runsaammilta.

7.5.2018
XZ Herneproteiini -sampoo ja hoitoaine sekä Omena Hiushuuhde on suunniteltu hennoille hiuksille tuomaan rakennetta ja kiiltoa.

1. Valitse ohuille ja hennoille hiuksille sopivat tuotteet

Ohuet, hennot ja litteät hiukset ovat usein myös hyväkuntoiset. Tarkista, että käyttämäsi sampoo ja hoitoaine eivät ylihoida hiuksia. Liian hoitavat tuotteet latistavat hiuksia entisestään, ja tekevät ne painaviksi. Hoitoaineen voi korvata myös kevyemmällä hiuksiin jätettävällä hoitosuihkeella.

"Hiukseni ovat todella ohuet. Minulla on ehkä hiuksia ihan reilusti, mutta yksittäinen kuitu on erittäin ohut. Kaikki hiuksiin lisämateriaalia tuovat tuotteet ovat hyvin tervetulleita meikäläisen kylppäriin", kirjoittaa Nude-blogin Erika Naakka testattuaan kevään XZ-uutuuksia.

2. Käsittele hiukset kosteana

Föönaa hiukset täysin kuiviksi, ja levitä niihin ennen kuivausta kosteisiin hiuksiin käytettävää tuuheuttavaa tai kohottavaa muotoilutuotetta. Myös kuivasampoo tuo hiuksiin rakennetta ja ilmavuutta.

3. Korosta hiustesi hyviä puolia

Ohuisiin ja litteisiin hiuksin tarttuu usein kihara paremmin kuin paksuihin, ja hiuksesi ovat luultavasti helpot muotoilla. Esimerkiksi lainekiharat saavat hiukset näyttämään runsaammilta, ja sinun hiustyylissäsi kampaus todennäköisesti pysyy pitkään. Käytä viimeistelyyn suihketta, joka ei jähmetä hiuksiasi kovaksi kypäräksi. Niin suorat ja sileät kuin hennot kiharatkin ovat viehättävät.

4. Hyvä leikkaus auttaa

Näe vaivaa, jotta löydät kampaajan, joka osaa käsitellä juuri sinun hiuksiasi. Taitava hiustenleikkaaja saa hiuksesi vaikuttamaan runsaammilta kuin ne ovatkaan, ja osaa leikata piikkisuorat kutrit niin, että ne saattavat vaikuttaa jopa taipuisilta. Hyvä leikkaus tekee hiusten käsittelyn ja hoidon kotona helpommaksi.

5. Myös hennot hiukset voivat olla kiiltävät

”Omena-hiushuuhteen käytön jälkeen sain kehuja blogissani ja kysymyksiä, miten hiukseni voivat kiiltää noin paljon. Ja tuo kommentti tietysti vakuutti minut lopullisesti siitä, että hiushuuhde todella antaa hiuksille lisää kiiltoa!” kertoo Nude-blogin Erika Naakka postauksessaan. Kiilto ei siis välttämättä lisää hiusten latteutta, kun tuote on oikea.

Nude-blogin Erika Naakka kokeili hennoille ja ohuille hiuksille tarkoitettuja XZ-uutuustuotteita.

Ohuille ja litteille hiuksille sopivat tuotteet

Kiiltoa antava XZ Omena Hiushuuhde

XZ Omena Hiushuuhteen tehoaine on kotimainen omanaviinietikka. Huuhde tuoksuu raikkaalle vihreälle omenalle, ja se silottaa hiusten pintaa ja antaa kiiltoa mutta ei latista. Huuhde on tarkoitettu käytettäväksi pesun jälkeen tehohoitona, mutta sitä voi käyttää myös hellävaraisena puhdistajana, jos hiukset eivät ole kovin likaiset. Hiushuuhde vaahtoaa miedosti, ja se pestään pois. Tuotteella on avainlippu, ja se valmistetaan Heinävedellä.

XZ Omena Hiushuuhde sopii myös hellävaraiseksi puhdistajaksi.

XZ Herneproteiini -sampoo ja -hoitoaine antavat hiuksille rakennetta ja kiiltoa

XZ Herneproteiini -tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaisen hiuslaadun tarpeisiin. Sampoo ja hoitoaine antavat hennoille hiuksille rakennetta ja tuuheuden tuntua. Herneproteiini hoitaa hiuksia ja tuo hiuksille rakennetta ja kiiltoa ilman latistavaa vaikutusta.

”Omien testieni perusteella tuotteet antavat kivasti rakennetta ja ilmavuutta ilman pienintäkään latistavaa efektiä”, summaa Nude-blogin Erika Naakka postauksessaan testattuaan XZ Herneproteiini -sampoota ja -hoitoainetta.

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi