Kauneus & Terveys

Vartalokuorinnat testissä

Testissä kuusi vartalokuorintaa, joista valtaosa on luonnonkosmetiikkaa. Katso tehokkain ja hemmottelevin.
Kuvat valmistajat

Biothermin Bath Therapy Invigorating Blend 20 e/200 ml

Lupaus: Inkivääriltä ja piparmintulta tuoksuva kuorintavoide hellii vartaloa. Kuorii kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihon pintaa. Auttaa vartalovoidetta imeytymään paremmin.

Ensivaikutelma: Raikas tuoksu. Käytännöllinen tuubi. Merkin tuotteeksi edullinen.

Teho: Testin tehokkaimpia.

Arvio: Miellyttävä uutuus. Tuubi tekee käytöstä siistiä ja annostelusta helppoa. Koostumus on sopivan notkea ja tehokas. Huuhtoutuu helposti pois. Hoidon voi täydentää samantuoksuisella vartalovoiteella. Testin paras arkeen.

Flow Cosmeticsin Dark Coffee Body Scrub 22,60 e/200 ml

Lupaus: Kofeiinipitoinen kuorintavoide pehmentää ja silottaa ihoa. Se auttaa myös kiinteyttämään vartaloa.

Ensivaikutelma: Ihana aromi.Tehokkaan tuntuinen, karkea muttei raapiva koostumus.

Teho: Testin tehokkain.

Arvio: Tuubiin pakattu kahvikuorinta tekee ihosta pehmeän ja jättää hyvällä tavalla hieman öljyisen pinnan. Todella hyvä koko kropalle mutta myös käsille ja kantapäille. Iho jää pehmeäksi, mutten huomaa kiinteytymistä.

Luonnonkosmetiikkaa

Lumenen Harmonia Salt Body Scrub 24,90 e/250 ml

Lupaus: Turvetta, suolaa ja pakurikääpää sisältävä vartalokuorinta pehmentää ihoa. Ravitsee ja kuorii pois kuivunutta ihoa. Tekee ihosta pehmeän ja terveen näköisen.

Ensivaikutelma: Kaunis ja painava rasia. Koostumus on lupaava, kuin spa-kuorinnat ikään. Suhtaudun epäillen. Tämä lienee nuorille suunnattu tuote. Sotkee varmasti

Teho: Tehokas.

Arvio: Kotimainen turvekuorinta on kansainvälistä tasoa. Tällaisia käytetään huippukylpylöiden hoidoissa. Ainoa miinus sotkevasta koostumuksesta. Mainio, kohtuuhintainen ja loistava kesälahja tai mökkivieminen. Testin paras.

Organic Shopin Strawberry Jam Body Scrub 10 e/450 ml

Lupaus: Puhdistaa ja uudistaa ihoa hellävaraisesti. Luomumansikan uute ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Luomumustaherukka ja -acaiuute puhdistavat. Jättää ihon joustavaksi.

Ensivaikutelma: Suhtaudun epäillen. Tämä lienee nuorille suunnattu tuote. Sotkee varmasti kylppärin.

Teho: Keskitehokas. Hoitava.

Arvio: Joudun heittämään ennakkoluuloni viemäriin, sillä kuorinta on miellyttävä ja hyvä! Se muistuttaa Dronningholmin hilloa muttei silti sotke pahasti. Tekee ihosta pehmeän ja saa hyvälle tuulelle. Testin paras hinta-laatusuhde.

Luonnonkosmetiikkaa

Tata Harperin Smoothing Body Scrub 83 e/250 ml

Lupaus: Täyteläinen, ihoa tehokkaasti kosteuttava vartalokuorinta. Tehokkaat ainesosat kuorivat ihon hellävaraisesti ja jättävät sen pehmeäksi ja nuorekkaaksi

Ensivaikutelma: Selvästi luksusta! Lasipurkki epäilyttää, säilyyköhän ehjänä suihkussa? Tuoksu ei säväytä.

Teho: Mieto kuoriva vaikutus. Hoitava.

Arvio: Pidän sarjan muista tuotteista kovasti, joten odotan paljon. Lasipurkin käyttö suihkussa on hankalaa. Koostumus on hyvä ja hellävarainen. Lattiakaivoon valuvaksi tuotteeksi todella kallis mutta toki ekologinen aine.

Luonnonkosmetiikkaa

Tromborgin Body Salt Scrub Lemon Grass 35 e/350 ml

Lupaus: Hellästi kuoriva suolakuorinta pehmentää ihoa Kuolleenmeren suolalla. Ravitsee manteliöljyllä ja eteerisillä öljyillä. Virkistää ihoa ja tekee siitä terveen näköisen.

Ensivaikutelma: Täydellinen tuoksu ja koostumus: reilusti suolaa ja öljyä. Odotukset ovat korkealla.

Teho: Tehokas. Hyvin hoitava.

Arvio: Sitruunaruohon aromin ystävänä ihastun syvästi. Sopii myös kuivaihoisille, koska öljy pehmentää ihon ei-kutisevaksi. Purkista annostelu on hankalampaa kuin tuubista, mutta muuten huippu. Voittaisi, jos olisi hiukan halvempi.

Luonnonkosmetiikkaa

Julkaistu: 31.10.2018
Kommentoi »