Voi hyvin

Uskomusten ytimeen ThetaHealingin avulla

Uskomusten ytimeen ThetaHealingin avulla
Onko sinulla käsittelemätön muisto tai trauma, joka rajoittaa elämääsi?
Julkaistu 19.12.2018

Apu voi löytyä ThetaHealingistä, jossa pääset työstämään haitallisia uskomuksia.

ThetaHealing-valmentaja Antti Heikkilä ottaa minut vastaan Helsingin keskustassa vanhan kerrostalon uumenissa. Täällä voin poistaa alitajuntani blokkeja, häiritseviä uskomuksia ja saavuttaa samalla syvän rentouden tilan.

Antti Heikkilä hakeutui nykyiseen hoitotyöhönsä, koska hänellä oli tarve käsitellä menneisyyttään. Kun Antti oli vielä lukiolainen, pikkuveljellä todettiin aivokasvain. Hoitojen avulla veli eli muutaman vuoden. Raskaan perhetilanteen vuoksi Antti ei kokenut omia ongelmiaan tai tunteitaan tärkeiksi eikä kokemisen arvoiseksi.

Menneisyyden traumoja Antti on purkanut terapiassa ja myöhemmin ThetaHealing- tekniikan avulla.

Olen käsitellyt minuun varastoituneita voimattomuuden ja katkeruuden tunteita maailmankaikkeutta ja itseäni kohtaan, koska en pystynyt auttamaan veljeäni. Tunteet olivat kuin suuri möykky, johon oli vaikea päästä käsiksi.

Mikä Theta-hoito?

Theta-hoidossa alitajuntamme tiedostamattomat ohjelmoinnit jaetaan ydintasoon, geneettisen tasoon, historiatasoon ja sielun tasoon. Ydintasolla kyse on lapsuudessa ja ihmissuhteissa oppimistamme käsityksistä.

Geneettisessä ohjelmoinnissa kyse on esi-isien ja suvun perinnöstä. Saatamme kantaa geeneissämme aiempien sukupolvien katkeruuksia esimerkiksi rakkauteen ja elämän kovuuteen liittyen. Historiatason ohjelmoinnissa kyse on kulttuurista ja kollektiivisesta tietoisuudesta. Esimerkiksi siitä, mitä me suomalaisina uskomme rakkaudesta tai naisen ja miehen asemasta.

Sielutasolla on kyse merkityksellisyydestä. Siellä vastataan suuriin kysymyksiin, kuten siihen, miksi olemme täällä.

ThetaHealingissä paljastetaan rajoittavat uskomukset, muutetaan ja vapautetaan ne. Uskomukset voivat olla mitä tahansa, mitä mielemme pitää totena. Jos jokin asia estää ihmistä olemasta sitä, mitä hän haluaa olla, se voidaan muuttaa.

Tunteet ja uskomukset

Minulla ei ole traumoja käsiteltävänä, joitakin häiritseviä uskomuksia kyllä. Käsittelemme siis tunteita ja niiden takana olevia uskomuksia. Onko oikein tuntea kaikkia tunteita? Saanko ilmaista niitä niin rajuina kuin ne joskus puhkeavat? Kohdataanko tunteeni?

Ennen hoitoa valitsen kahdesta vastakkain asetetusta tuolista itselleni mieluisamman. Asetan tuolin päällä olevan tyynyn syliini ja kädet sen päälle. Antti istuu minua vastapäätä toiseen tuoliin ja asettaa omat kätensä käsieni alle.

Tällä kertaa emme käytä hoidon aikana musiikkia. Antti tekee lihastestauksen. Hän pyytää minua painamaan toisen käden peukalon ja etusormen toisiaan vasten samalla, kun lausun uskomukseni ääneen. Hän yrittää saada minua avaamaan lukon. En päästä lukosta irti.

Suljen silmäni ja hengitän syvään. Käymme uskomuksiani läpi. Antti ehdottaa rentouttavassa puheessaan niiden tilalle järkevämpiä malleja. Hän esittää myös kysymyksiä uskomuksiin liittyen. Osa kysymyksistä tuntuu vaikeilta, mutta jostain vastaukset vain kumpuavat. Se hieman ihmetyttää minua.

Parantava thetataajuus

Kun siirrymme parantavalle thetataajuudelle, uskomuksia on mahdollista muuttaa. Hoitojakson aikana vaivun paikoitellen jopa pelottavalta tuntuvaan rentouden tilaan. Samankaltaisen tunteen olen kokenut joskus yin-joogatunnilla, kun syvävenytysten kautta saavutan täydellisen rauhan. Antin mukaan kyseinen pelon tunne voi olla tietoisen mielen pelkoa siitä, mitä on tapahtumassa. Myöskohtaamattomat tunteet voivat herättää pelkoa.

Hoidon loppupuolella lukkoni aukeavat. Olo on rauhallinen ja levollinen. Kirjoitan ylös ajatuksia, joita hoidosta nousee mieleeni ja keskustelen vielä Antin kanssa. Hoitopäivän iltana tunnen hetkittäistä ahdistusta. Ehkä jotkut tunteet puskevat vielä alitajunnasta pintaan.

Antti kertoo, että tunteet ovat oppaita tiettyjen asioiden äärelle. Ei ole sattumaa, miksi tuntee jotain tietyllä hetkellä. Antti puhuu maskuliinisista ja feminiinistä energioista. Maskuliini meissä asettaa rajat feminiinille, joka ei uskalla ilmaista tunteitaan, kunnes lopulta roihahtaa.

Tunteiden ilmaiseminen

Hoidon jälkeen arjen eri tilanteissa toistelen mielessäni lausetta: ”Minulla on lupa tuntea kaikkia tunteita, olivat ne millaisia tahansa”. Tunteita voi ilmaista myös jämäkästi ja rauhallisesti, kuten Anttikin hoidon aikana sanoi. Tämä on minulle joskus vaikeaa. Työelämässä kätken tulisieluisuuteni, mutta vapaalla tunteet kiehahtavat välillä turhankin voimakkaina.

Eräs Englannissa toimiva ThetaHealing-valmentaja on sanonut, että tässä ajassa halutaan puhdistaa mieltä ja kehoa, jotta sielu toimisi vapaasti. Reikihoito on jo lyönyt itsensä läpi. Antti ennustaa, että seuraavaksi on ThetaHealingmenetelmän vuoro.

Uskomusten taustalle salpautuu energiaa. Monet saavat avun jo kolmen hoitokerran jälkeen. Joskus oivallus tulee nopeasti. Eräs Antin auttama ihminen oli todella lukossa.

Lävitseni tuli lause: sydämesi vaikuttaa uskovan, ettet ikinä tule olemaan rakkauden arvoinen. Tämä yksi uskomus avasi padot ja tunnelukot aukesivat. Asiakkaan itkua seurasi helpottunut nauru.
Antti Heikkilä, 30 on helsinkiläinen energiaparantaja ja ThetaHealingvalmentaja.

Erityisherkkä

”Hyväksyn erityisherkkyyteni, mutta en sitä, etten voi tehdä energioilleni tai tunteilleni mitään. Herkkyys ohjasi minut tälle polulle.”

Soittoharrastus

”Energiahoitojen kautta olen tajunnut, miksi pidin niin paljon saksofonin soittamisesta. Se on omanlaistaan hengitysharjoitusta. Erilaisten hengitystekniikoiden kautta ihmiset vapauttavat tietoisestikin traumojaan.”

healingandart.net/ thetahealing-peruskurssi

ThetaHealing

Mitä: Energiahoito ja meditaatiotekniikka, jonka Vianna Stibal kehitti 1990-luvulla USA:ssa. Sen sanotaan lisäävän itsetietoisuutta, puhdistavan kehoa ja mieltä sekä vahvistavan sisäistä viisautta.

Miten: Hoitaja virittäytyy thetataajuudelle, josta käsin avataan uskomuksia, muistoja ja traumoja. Theta-aivoaaltojen taajuus vaihtelee 3,5 ja 8 hertsin välillä. ThetaHealingissä hyödynnetään myös kinesiologiaa. Lihastestauksen avulla siis katsotaan, mitä negatiivisia uskomuksia ihminen kantaa tiedostamattaan mukana.

Missä: Peruskursseja osoitteessa thetahealingfinland.com. Netistä löytyy hoitajia hakusanalla "thetahealing".

Kommentoi »