Suositusta kasvirohdoksesta apua stressiin − testiryhmä huomasi ashwagandhan alentavan stressitasoa ja parantavan unta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Vida
Suositusta kasvirohdoksesta apua stressiin − testiryhmä huomasi ashwagandhan alentavan stressitasoa ja parantavan unta
Hektisen elämän aiheuttamasta kuormituksesta kärsivä testiryhmä pääsi tutustumaan uuteen ashwagandha-kasvirohdosvalmisteeseen. Monet testaajista kokivat saaneensa apua stressin lisäksi huolestuneisuuteen sekä unen laatuun.
Julkaistu 24.11.2020

Nykyään yhä useampi stressaa joko satunnaisesti tai säännöllisesti. Kun kyse on lyhyestä jaksosta, stressillä voi olla jopa aktivoiva vaikutus ihmiseen. Pitkittyessään vaiva tuo kuitenkin mukanaan sekä terveyteen että jaksamiseen liittyviä ongelmia. Näitä voivat olla levottomuus, huolestuneisuus, masennus, painonnousu ja vatsavaivat. Sopivasti annosteltuna positiivinen stressi siis pitää elämää yllä, aktivoi ja saa elämän kukoistamaan. Liiallinen ja pitkäaikainen stressi saa kuitenkin polvilleen kovimmankin uratykin.

Useimmiten pitkäkestoisen stressin purkaminen vaatii toimintatapojen muokkaamista ja kuormituksen vähentämistä. Lisäapua voi hakea myös kasvirohdoksista, kuten ashwagandhasta. Kasvin teho perustuu siihen, että se kuuluu adaptogeeneihin, jotka auttavat kehoa sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Ashwagandha alentaa stressiä ja tasapainottaa näin kehoa.

Pelkästään ashwagandhan vaikutus unen määrän lisääntymiseen ja laadun parantumiseen auttaa kehoa palautumaan ja sopeuttamaan stressin määrää siedettäväksi. Ashwagandhan vaikutus mielen rauhoittumiseen, mielenhallinnan menetelmien kera ovat oiva tuki stressipiikkien madaltamisessa. Ashwagandhan suosio on osoittanut kasvirohdosten voivan olla kokeilemisen arvoisia monissa elämän haastavissa tilanteissa.

Väsymystä ja unettomuutta

A-lehtien kokoama testiryhmä pääsi tutustumaan Vida Kuulas Shoden Ashwagandha® -tuotteeseen parin viikon ajan. Lähtötilanteessa lähes 91 prosenttia testiryhmän 34 vastaajasta kertoi kärsineensä stressistä ja 79 prosenttia nukkuvansa huonosti. Arkista huolestuneisuutta koki noin 46 prosenttia.

Monilla stressijakso oli vaivannut vähintään useampia kuukausia. Toiset taas kertoivat kuormituksen jatkuneen jopa useampia vuosia.

Oireiksi he kertoivat muun muassa väsymyksen, aktiivisuustason laskemisen sekä unen ja keskittymiskyvyn huonontumisen. Yhdellä vastaajista tilanne oli mennyt niin huonoksi, että seurauksena oli hiustenlähtöä, kun taas toisella verenpaine nousi.

Kierrokset alas luonnonmukaisesti

Uni on yksi asia, johon stressi vaikuttaa monilla. On vaikea saada unen päästä kiinni, kun asiat pyörivät mielessä. Toisaalta moni herää yöllä kesken unien miettimään mieltä painavia asioita.

Saman ovat huomanneet myös 35-vuotias Johanna ja 52-vuotias Mari. Kummallakin oli ollut kuormittavampi jakso elämässään ja molemmat kiinnostuivat, kun heille tarjoutui tilaisuus testata ashwagandhaa.

− Kärsin töiden ja elämässäni vallitsevan kuormittavamman tilanteen takia unettomuudesta ja stressistä. Kävin ihan kierroksilla myös öisin ja niinpä etsin keinoa rauhoittaa hermostoani, Johanna kertoo.

− Minulla on yleensä hyvä resilienssi, enkä usein stressaa. Nyt tuli kuitenkin ajanjakso, jonka aikana uneni kärsi ja tunsin ahdistuneisuutta. Kun kuulin tästä luonnontuotteesta, päätin testata, Mari avaa osallistumisensa syitä.

Molemmat naiset kokevat saaneensa tuotteesta selkeästi apua ongelmaansa. Johanna kertoi säännöllisen käytön vaikuttaneen siihen, etteivät hänen kierroksensa enää nouse samalla tavalla stressitilanteessa. Mari puolestaan tuntee olevansa energisempi ja unenlaatu on parantunut.

− Olen jaksanut paremmin lenkillä ja huomaan hymyileväni taas entiseen tapaan. Olen ollut tuotteeseen niin tyytyväinen, että ostin Vida Kuulas Shoden Ashwagandha® -purkin ystävälleni lahjaksi, hän paljastaa.

Testitulokset lukuina

• 70 % vastaajista koki, että stressi lieveni ja keho rentoutui tuotteen käytön myötä.

• 56 % tunsi arkisen huolestuneisuuden helpottaneen.

• 91% koki olonsa positiivisemmaksi.

• 73 % tunsi jaksavansa paremmin.

• 76 %:lla vastaajista unenlaatu parani testijakson aikana.

• 47 % koki saaneensa apua tuotteesta

• 61 % vastaajista suosittelisi Vida Kuulas Shoden Ashwagandhaa ystävilleen.

1 kommentti