Mainos: K-Citymarket

Sumusilmät sopivat myös arkeen – katso vinkit upeaan silmämeikkiin

Kaipaatko arkimeikkiisi jotain uutta? Tee helpot pronssinhohtoiset sumusilmät meikkitaiteilija Ida Jokikunnaksen ohjeella.

5.8.2020

Smokey yeys eli sumusilmät tuovat usein mieleen tumman ja näyttävän iltameikin. Värejä vaihtamalla tyyli on kuitenkin helppo muokata myös arkeen sopivaksi. Kauniin sumusilmämeikin loihdit helposti esimerkiksi pronssin ja ruskean sävyillä.

Koska silmät ovat tämän meikin juju, saa iho jäädä luonnollisen kuultavaksi. Näin myös kesän tuoma päivetys pääsee oikeuksiinsa. Meikkitaiteilija Ida Jokikunnaksen ohjeilla kauden kaunein meikki syntyy helposti muutamalla meikkituotteella.

Kuulaat kasvot ja luonnolliset kulmat

Aloita meikin tekeminen normaalisti pohjasta. Levitä ihollesi meikkivoidetta tai peitä tarvittavat kohdat peitevoiteella. Vältä liian paksua lopputulosta, sillä kasvojen iho saa tässä meikissä jäädä luonnollisen kuulaaksi.

Kasvojen muotoa voit korostaa voidemaisilla varjostus- ja korostustuotteilla. Voidemaisilla tuotteilla saat meikkiin kestävyyttä, muttet peitä kasvojen hehkua.

Ryhtiä kulmiin saat harjaamalla niihin sävytettyä kulmageeliä.

− Täytä kulmien aukkokohtia painamalla kulmageeliä harjan avulla ihoon, jolloin sävyä tarttuu runsaammin. Näin lopputuloksena on luonnollisen ryhdikkäät kulmakarvat, etkä tarvitse erillistä kulmakynää, Jokikunnas neuvoo.

Tee nopeat sumusilmät arkeen − katso video

Kaikille sopiva meikkityyli

Silmämeikkiä varten tarvitset ripsivärin lisäksi ruskean pehmeän kajalkynän ja kuparinruskean luomivärin. Rajaa yläluomi kajalilla.

− Rajauksen ei tarvitse olla tarkka, kunhan se lähtee aivan ripsien tyvestä. Voit halutessasi paksuntaa rajausta silmän ulkonurkkaa kohti.

Pehmennä rajausta litteällä siveltimellä utuiseksi ja painele päälle luomiväri häivyttäen se pehmeäksi liikkuvalle luomelle. Jos haluat lisää utuisuutta, voit sipaista luomiväriä kevyesti myös alaluomelle. Taivuta ripset huolellisesti ja levitä ripsiväri.

− Tämä utuinen silmämeikki sopii erilaisille silmän muodoille ja väreille. Ruskeat ja kupariset sävyt imartelevat kaikkia, erityisesti sinisiä silmiä. Meikkityyliä voi varioida loputtomasti. Voit kokeilla eri luomivärisävyjä ja muokata tummuusastetta tilanteen mukaan. Helmiäisluomivärit tuovat katseeseen kirkkautta ja ne on helppo häivyttää luomille siististi.

Pronssinhohtoiset sumusilmät sopivat hyvin myös arkeen ja niiden tekemiseen tarvittavat tuotteet löydät myös K-Citymarketista.

Luonnolliset huulet ovat loistava pari sumusilmille. Hyvä vaihtoehto on kiiltävä nudepuna, joka korostaa huulten muotoa ja omaa sävyä.

− Mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen saat jättämällä rajauksen pois. Levitä lopuksi samaa nudepunaa myös poskille, ja saat hehkua kasvoille, Jokikunnas vinkkaa.

Kaipaako meikkipussisi päivitystä? Hanki uudet luottotuotteet K-Citymarketista. 1) Lumene Blur 16H Pitkäkestoinen Meikkivoide toimii ympäri vuoden. 2) L’Oréal Paris Plump & Set Brow Artist sävyllinen kulmakarvageeli. Painamalla harjaa ihoon saat sävyä kulmien lovikohtiin. 3) Max Factor False Lash Effect Mascara antaa ryhtiä ripsille. 4) Max Factor Radient Lift Long Lasting & Radient Concealer -peitevoide käy myös valokynästä. 5) TonyMoly Panda’s Dream Dual Lip&Cheek 2in1 -voidemainen poskipuna ja huulikiilto käy myös kasvojen korostuksiin. 6) Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio -rajauskynäsetti sisältää 3 pitkäkestoista ja eri tilanteisiin sopivaa kynää. 7) Maybelline The Nudes -luomiväripaletista löydät mattaa ja helmiäistä eri tilanteisiin. 8) Meikkisiveltimet Ibero.

Kaipaatko lisää vinkkejä?

Lue lisää kauneudenhoidosta täältä.

Myös heleä ja luonnollinen meikki sopii sekä arkeen että juhlaan. Katso ohjeet täältä.
Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi