Ruotsalaisnäyttelijä Evin Ahmad: ”Kärsin pitkään aknesta ja ehdin jo luulla, etten koskaan saisi tervettä ihoa”

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HudHelse
Ruotsalaisnäyttelijä Evin Ahmad: ”Kärsin pitkään aknesta ja ehdin jo luulla, etten koskaan saisi tervettä ihoa”
Suositusta ruotsalaisesta Rahalla saa -televisiosarjasta tuttu Evin Ahmad kärsi pitkään aknen ja epäpuhtaan ihon kanssa. Lopulta apu löytyi ZO Skin Healthin räätälöidystä ihonhoito-ohjelmasta.
Julkaistu 24.1.2022

Ruotsin suurimpiin tähtiin kuuluva näyttelijä Evin Ahmad kärsi monen muun tavoin vuosia aknesta. Jopa niin paljon, että epäpuhdas iho alkoi rajoittaa jokapäiväistä elämää.

– Huonosta ihosta tuli osa minua, ja se sai minut pikkuhiljaa piilottelemaan itseäni. Yritin peitellä kasvojani isoilla huiveilla ja korkeilla poolokauluksilla. En halunnut kenenkään näkevän, miten onnettomassa kunnossa ihoni oli.

Asiaa ei helpottanut, että Ahmadin äidillä on uskomattoman kaunis iho. Muillakaan perheenjäsenillä ei ole ollut ongelmia aknen tai epäpuhtaan ihon kanssa, joten Ahmad tunsi olevansa hyvin yksin asian kanssa.

Näyttelijä Evin Ahmad kärsi vuosia sekä aknesta että sen aiheuttamasta huonosta itsetunnosta. Apu löytyi lopulta monien kokeilujen jälkeen räätälöidystä ihonhoito-ohjelmasta ja ZO Skin Health -tuotteista.

Äiti suhtautui kuitenkin tyttärensä iho-ongelmiin vakavasti ja vei teini-ikäisen Evinin ensin kosmetologille ja myöhemmin ihotautilääkärille. Toisinaan hänelle määrättiin vaivaan vahvoja lääkkeitä, jotka paransivat tilannetta. Täysin terveeksi Ahmadin iho ei kuitenkaan niillä tullut.

− Olen kuitenkin iloinen siitä, että on olemassa ihotautilääkäreitä, jotka ottavat akneen liittyvät ongelmat vakavasti. Olen myös todella kiitollinen siitä, että sain apua. Kannustankin kaikkia iho-ongelmista kärsiviä ottamaan ne vakavasti ja hakemaan apua, sillä sitä on kyllä saatavilla.

Akne vaikutti itsetuntoon

Kun Ahmad aloitti teatterikoulussa Tukholmassa, hänen ihonsa oireili toisinaan hyvin voimakkaasti. Hän uskoo sen johtuvan stressaavasta ajanjaksosta.

– Näyttelijäopintojeni aikana kiinnitin entistä enemmän huomiota itseeni, sillä jouduin katselemaan kuvaani peilistä koko ajan. Kuvajaiseni sai minut surulliseksi. Vaikeat iho-ongelmat vaikuttavat ihmiseen, etenkin itsetuntoon.

Ahmad kertoo, että onneksi muut osasivat katsoa hänen aknensa ohi, eivätkä ihmiset kommentoineet hänen ihoaan.

– Useimmat ihmiset näkivät minut, eivätkä keskittyneet epäpuhtaaseen ihooni. Mutta itselleni ja itseluottamukselleni se oli kova kolaus.

– En voisi kuvitella enää käyttäväni ihonhoitoon mitään muita kuin ZO Skin Health -sarjan tuotteita. Olen onnellinen, että olen vihdoinkin löytänyt oikeasti toimivan ja tehokkaan tuotesarjan, aknen selättänyt Evin Ahmad iloitsee.

Käänne parempaan tapahtui, kun eräillä illalliskutsuilla Ahmadille suositeltiin ZO Skin Healthia. Näyttelijä suhtautui kuitenkin asiaan epäileväisesti kokeiltuaan tuloksetta jo lähes kaikkea. Ahmad kertoo jo luopuneensa toivosta saada vielä joskus hyvä iho.

Tapaaminen kosmetologi Sandra Webjörnin kanssa muutti kuitenkin Ahmadin mielen nopeasti.

– Sandra pelasti ihoni, Ahmad kertoo silmät säkenöiden.

Apu löytyi räätälöidystä ihonhoito-ohjelmasta

Nykyisin moni kadehtii Ahmadin heleää ja näppylätöntä ihoa. Ongelmavuosista muistuttavat kuitenkin edelleen aknearvet. Ahmadin ja muiden samasta ongelmasta kärsivien onneksi, aknearpiakin voidaan kuitenkin hoitaa ZO Skin Health -tuotteilla.

Ahmadin kosmetologi on pitänyt erityisen tärkeänä sitä, että hoito-ohjelma aloitetaan oikein. Ensin on varmistettava, että iho on riittävän vahva ja tasapainoinen kestääkseen tuotteet, joiden tarkoituksena on muuttaa ihon rakennetta.

ZO Wrinkle+Texture Repair edistää ihon uusiutumista, vähentää ryppyjä ja tasoittaa ihon rakennetta. Maito- ja glykolihappoa sisältävä ZO Exfoliation Accelerator tehostaa muiden ihovoiteiden vaikutusta ja parantaa ihon rakennetta. Voiteen tulehdusta ehkäisevät ainesosat rauhoittavat ärtynyttä ihoa. ZO Daily Power Defense vahvistaa ihoa ja parantaa ihon suojakerrosta. DNA:ta korjaavat entsyymit hoitavat muun muassa UV-säteilyn ja ilmansaasteiden aiheuttamia vaurioita.

Monet ZO Skin Health -tuotteita ja -hoitoja tarjoavat klinikat tekevät yhteistyötä maailman parhaiden ihonhoitolääkäreiden kanssa. Käyttämällä oikeita tuotteita ja tarvittaessa konsultoimalla ihotautilääkäriä voidaan laatia jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen ja kokonaisvaltainen ihonhoito-ohjelma hoidontarpeesta riippumatta.

Tarkkaan valitut tuotteet taltuttivat aknen

Kosmetologi neuvoi Evin Ahmadia käyttämään etenkin ZO Exfoliating Cleanser -, ZO Dual Action Scrub - ja ZO Oil Control Pads -tuotteita, sillä ne puhdistavat ihoa, poistavat kuollutta ihosolukkoa, tasapainottavat ihoa ja poistavat ylimääräistä talia. Samalla ne auttavat muita tuotteita imeytymään ihoon, jolloin puhdistuksen jälkeen levitettävät voiteetkin toimivat tehokkaammin.

ZO Dual Action Scrub ja ZO Oil Control Padsit auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja, ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Dual Action Scrub tehoaa myös bakteereihin, jotka voivat aiheuttaa näppylöitä. Oil Control Padsit puolestaan supistavat laajentuneita ihohuokosia.

Webjörn lisäsi Ahmadin ihonhoitorutiiniin myös aamuisin käytettävät ZO Daily Power Defensen ja ZO Rozatrolin, jotka vahvistavat ja tasapainottavat ihon suojakerrosta. Lisäksi on tärkeää käyttää aurinkosuojaa ympäri vuoden.

Kamppailtuaan vuosikausia aknen kanssa Ahmadilla on edelleen aknearpia, joihin hän käyttää ZO Wrinkle & Texture Repairia. Avaintuotetta on hyvä käyttää iltaisin, jolloin se vaikuttaa kohdennetusti ihon rakenteeseen ja tekee ihosta tasaisemman ja kirkkaamman. Pidemmällä aikavälillä näkyvät arvet vähenevät huomattavasti.

Tuntuuko, että olet yksin iho-ongelmiesi kanssa?

Onko sinulla iho-ongelmia, joihin et ole löytänyt vielä apua? ZO Skin Health -ihonhoitosarjaa voi ajatella työkalupakkina, josta jokaiselle käyttäjälle valitaan erilaiset työkalut eli tuotteet sen mukaan, millaisia iho-ongelmia halutaan hoitaa.

Olipa kyseessä sitten karhea iho, laajentuneet ihohuokoset, näppyläinen iho, epätasainen sävy, rypyt, juonteet tai herkkä iho, ZO-ihonhoitosarjasta löytyvät tuotteet, joiden avulla voit saada unelmiesi ihon. Se kuitenkin vaatii omistautumista ja jonkin verran aikaa.

Lähimmän klinikan löydät täältä.

Kommentoi »