Kauneus ja Terveys

Halloween - Riivatun upeat meikkivinkit vuoden kreiseimpään juhlaan!

Halloween - Riivatun upeat meikkivinkit vuoden kreiseimpään juhlaan!
Halloween-meikkivinkit ovat täällä! Inspiroidu meikkitaiteilijoiden taidonnäytteistä ja onnistut varmasti!
Julkaistu: 22.10.2018

Haluatko loistaa halloween-juhlissa? Halloween on siitä ihanaa aikaa, että voi meikata näyttävästi ja vetää överiksi, jos siltä tuntuu. Kokosimme Instagramin kauneimmat ja mielenkiintoisimmat halloween-meikit, joiden avulla voit inspiroitua halloween-tunnelmaan.

1. Riivattu Wednesday Addams

Riivatut hahmot ovat aina klassisen varma valinta halloweeniin. Lookista saa vielä pelottavamman lisäämällä karmivat piilolinssit.

Meikkitaitelija Ani Vardanyan säväyttää pelottavalla maskeerauksellaan. Lopputuloksen viimeistelee tekoverellä tehty risti.

2. Gargoili

Haluatko räväyttää täysin erilaisella halloween-meikillä? Tällä se onnistuu! Suomalainen drag queen- harrastaja Viktor Koolla tekee upeita ja erilaisia meikkejä, jotka voisivat olla suoraan villeimmistä unistasi!

3. Näyttävä klovni

Halloween-meikeissä klovni-teema on ollut viime vuosina hitti. Tee meikistä joko mustavalkoinen tai käytä värejä tehosteena. Yksityiskohtia voi loihtia loputtomiin.

Tämä upea klovni-meikki on yksi Herlinda Gutierrezin 31 osaisesta halloween-meikkihaasteesta.

4. Kurpitsa kuningatar

Tätä kurpitsaa et halua syödä! Meikkitaitelija Sara Katelyn C. on luonut pelottavan, mutta kauniin kurpitsa-lookin. Halloween-meikin tehosteena toimii, että osa kasvoista on jätetty meikkaamatta.

5. Medusa

Medusa oli kreikkalaisen taruston käärmepäinen naisolento, joka tarun mukaan muutti katseellaan ihmisen kiveksi. Medusa kuvataan yleensä pelottavana ja hirviömäisenä, mutta tämä toteutus on uskomattoman kaunis. Tämän upean halloween-meikin on luonut Mexicolainen kaunesbloggaaja Aurora, joka taiteilee haastavia ja upeita meikkejä.

6. Jokeri

Tämä halloween-meikki on samaan aikaan pelottava ja kaunis! Kaikki tuntevat Batmanin arkkivihollisen Jokerin, jonka suupielet ovat väristyneet ikuiseen irveeseen. Tämä Jokeri-meikki on viimeistelty timanteilla.

Meikkitaitelija Donna rakastaa etenkin Disney -aiheisten maskeerausten tekemistä. Tätä lahjakkuutta ei voi kuin ihailla.

7. Freddy Krueger

Painajainen Elm Streetillä -elokuvan Freddy Krueger pelottaa kenet tahansa palaneilla kasvoillaan ja veitsikynsillään.

Itseoppinut meikkitaitelija Cole Carrigan on mukana 31daysofhalloween haasteessa ja tämä on yksi hänen halloween-luomuksistaan.

8. Musta leski

Tämä tyhjä katse puistattaa. Hämähäkit sopivat halloween-teemaan ja voit viimeistellä lookin esimerkiksi kaupasta ostettavalla hämähäkinseitillä.

Bloggaaja Sarah tekee erilaisia näyttäviä meikkejä.

Kirjoittaja Elina Aaltonen on journalismiopiskelija Haaga-Helia-ammattikorkeakoulusta. Hän suoritti harjoittelujaksonsa Kauneus ja Terveys -toimituksessa.

1 kommentti