Kauneus ja Terveys

Paras huulivoide - lentoemännät testasivat

Paras huulivoide - lentoemännät testasivat
Kuivassa lentokoneilmassa iho on koetuksella. Finnairin lentoemännät Minna, Marika, Pia ja Rina testasivat huulirasvat.
Julkaistu: 11.3.2014

Ilmojen halki kiitävät asiantuntijamme Minna Seppälä, Marika Ek, Pia Sunnarborg ja Rina Ojanen kokeilivat huulivoiteita osana arjen kauneusrutiinejaan ja kirjasivat havaintonsa.

Aubrey: Organic Lip Balm Pepper­mint­ & Tea Tree 4,60 e/8 g, aubrey-organics.fiPLUSSAT Luomuraaka-aineet miellyttivät testaajia. Perinteistä puikkoa on kätevä käyttää. Yksi testaaja suosittelee tuotetta uniseen aamuun tai pikkuflunssaan,­ sillä "kihelmöintiä"­ ai­heuttava ­piparminttu virkistää. Tuoksu jakoi mielipiteet: kaksi testaajaa piti sitä ihanan raikkaana ja piristävänä. MIINUKSET Kaksi testaajaa piti makua ja tuoksua liian vahvana, jopa kirvelevänä. Yhden mielestä koostumus oli liian ohut, ja toinen vierasti puikon väriä.Arvosana: 7 “”FI">Ottaisin tämän laskettelu­takkini taskuun tai mukaan hiihtoladulle."

Biotherm: Beurre de Lèvres 13,50 e/13 mlPLUSSAT Kätevä ja kaunis tuubi. Voide on riittoisa ja pitää huulet mukavan pehmeinä pitkään. Hoitava vaikutus tuntuu huulilla jopa kuusi tuntia ilman, että tuntuma on rasvainen. Huuli­voide toimii myös huulikiillon alusvoiteena, sillä se ei kiillä liikaa. Kolmen testaajan mielestä voide oli testin kärkikaartia. Marikan suosikki.MIINUKSET Yksi testaaja piti voidetta hieman liian ohuena ja koki sen liukuvan pois huulilta.Arvosana: 9–  “Huomasin, että tämä etsiytyi aina laukkuun. Täydellinen uusi tuttavuus.”

Carmex: Classic Moisturising Lip Balm 2,5 e/7,5 gPLUSSAT Hyvä, hoitava perushuuli­rasva. Vuonna 1937 kehitetyn voiteen klassikkomaine miellytti kaikkia. Yhdysvalloissa vaihto-oppilaana ollut testaaja kertoi, että purkin näkeminen tuo ihania muistoja. Toinen sanoi osta­vansa Carmexia vuodesta toiseen nostalgiasyistä. Yhden testaajan mielestä voide ylsi “mitalisijoille”. MIINUKSET Sormella levitettävä, purkkiin pakattu voide ei ole yhtä kätevä ja ­hy­gieeninen kuin tuubit tai puikot. Arvosana: 7½ “Riittoisa, täyteläinen ja hoitavan tuntuinen.” 

Clarins: Hydra­Quench Moisture­ Replenishing Lip Balm  19,15 e/15 ml VOITTAJA!PLUSSAT Hyvin levittyvä ja pysyvä voide tekee huulista pehmeät. Toimiva tuubi. Erityiskiitos hienostuneesta kiillosta. Ruusuvaha antaa tuotteelle kevyen, viehättävän tuoksun. Hoitava, riittävän tuhti muttei rasvaiselta näyttävä voide. Minnan ja Pian ykkössuosikki.MIINUKSET Mitään kielteistä tuotteessa ei havaittu.Arvosana: 10–  “Pysyi loistavasti olematta tahmea. Ihana, puhtaan oloinen tuoksu.”

Kiehl’s: Lip Balm #1 8 e/14 gPLUSSAT Hyvin hoitava ja täyteläinen voide pitää huulet pehmeinä pitkään. Antaa kauniin kiillon. Yksi testaaja piti tätä loistavana yövoiteena: aamulla huulet olivat voiteen jäljiltä pehmeät. Kolmen testaajan mielestä voide pysyy huulilla loistavasti.MIINUKSET Tuubi on muuten toimiva, mutta tasaisen levityspinnan tilalle toivottiin viistoa. Tuubia pitää puristaa enemmän kuin muita, jotta saa voidetta ulos. Voide voi olla päiväkäytössä liiankin tuhti varsinkin, jos kiilto ei miellytä. Arvosana: 8+ “Tosi hyvä. Tosi hoitava. Suosittelisin muillekin.”

Louis Widmer: Remederm Lip Balm 9 e/15 ml, apteekeistaPLUSSAT Voide on tehokas ja hoitava. Maltillinen kiilto miellyttää mattaisemmankin kiillon ystäviä. Neutraali tuoksu ja kivan pelkistetty tuubi. Levitys onnistuu kätevän pakkauksen ja notkean mutta hyvin imeytyvän koostumuksen ansiosta. Riinan ja Minnan suosikki.MIINUKSET Kahden testaajan mielestä tuote ei pysynyt huulilla paria tuntia pidempää.Arvosana: 9– “Helppo levittää kauniista tuubista.”  Orion: Bevita R -huulivoide 3,50 e/8 g, apteekeistaPLUSSAT Luotettavan neutraalisti hoitava voide tuo huulille kivan himmeän kiillon. Koostumus on miellyttävän ohut. Toimiva tuubi. Ohuudestaan huolimatta voide hoitaa hyvin ja pysyy huulilla monta tuntia. Sopii myös perheen miehille ja lapsille. Pakkaus on kahden testaajan mielestä pelkistetyn tyylikäs. MIINUKSET Yksi testaaja ei pitänyt mausta levittäessään voidetta, mutta sanoi maun katoavan huulilla. Tuubin ulkonäkö oli yhden testaajan mielestä tylsä.Arvosana: 8– “Kätevä koko perheelle. Neutraali ja hoitava.”

Vichy: Nutriextra Lips 6,90 e/15 ml, apteekeistaPLUSSAT Voide jakoi mielipiteet täysin. Neutraali maku­ ja tuoksu miellyttivät mietoudellaan toisia, ärsyttivät toisia. Yhden testaa­jan mielestä tuote on testin toiseksi paras. Enemmistön mielestä voide levittyy hyvin ja tuntuu ihanan pehmeältä huulilla. Tuubi on kaunis ja toimiva.MIINUKSET Kaksi testaajaa pettyi: heistä voide oli ohutta eikä pysynyt huulilla kuin tunnin. Tuoksu tuntui liian apteekkimaiselta. Arvosana: 7½ “Naisellinen pakkaus, kevyt kiilto ja ihana pehmeys.”

Kommentoi »