Terve.fi

Näitä kehon osia naiset katselevat miehissä

Näitä kehon osia naiset katselevat miehissä
Naisille tärkeintä on miehen sisin, ei niinkään ulkonäkö tai lihakset. Näin he siis sanovat, mutta kun naiset oikeasti zoomailevat miehiä, mitä he katselevat? Tässä 7 naisten mielestä seksikkäintä miehen kehon osaa Men’s Healthin mukaan.  
Julkaistu: 7.10.2011

1. Vatsalihakset

Vaikka hauksesi olisivat jalkapallon kokoiset, se ei tarkoita, että voisit kerätä vatsan seudulle ylimääräistä. Näkyvät vatsalihakset kertovat naiselle, että olet rehkinyt kovasti niiden eteen. Jos niiden sijaan roikkuu alustava kaljamaha, nainen näkee, ettet ole panostanut tarpeeksi. 

2. Käsivarret

Kun nainen näkee lihaksikkaat käsivarret, hän näkee romantisoidusti miehen rakentavan taloa paljain käsin tai raudan taipuvan voiman edessä. Joten kääri hihat ja anna hänen vilkaista. 

3. Takapuoli

Nainen tsekkaa peffasi, koska se kertoo paljon kunnostasi. Jos se roikkuu, hän ei todennäköisesti vaivaudu uhraamaan sinuun aikaa. Jos olet hyvässä kunnossa, takapuolesikin edustaa terhakkaana. 

4. Leveä selkä

Leveä selkä on v-mallisen ylävartalon tärkein osa, ja naisten kiinnostus sitä kohtaan ikiaikaista. Naisten kiinnostus leveää selkää kohtaan on jatkunut esi-isien ajoista lähtien, sillä leveän selän omaavat miehet on koettu voimakkaiksi ja sitä kautta perhettä paremmin suojeleviksi. 

5. Kivikovat pohkeet

Naiset haluavat miesten lihasmassan jakautuvan tasaisesti. Eli jos yläkroppasi näyttää siltä, että voisit nostaa auton, mutta jalkasi näyttävät siltä, ettet jaksa juosta – ei toimi. 

6. Iso rintakehä

Naiset arvostavat rintakehääsi yhtä paljon kuin sinä naisten. Miehen rinnan hyväily, koskettelu, suutelu ja nuoleminen ovat suurimmalle osalle naisista kiihottava kokemus. 

7. Hauikset

Cosmopolitanin kyselyn mukaan isot, voimakkaat hauikset saavat joka viidennen naisen pyörryksiin. Tarvitseeko sanoa enempää?

Kommentoi »