Kauneus ja Terveys

Näin valmistaudut rantalomalle

Näin valmistaudut rantalomalle
Kuuluuko lomaasi valkoinen hiekkaranta ja turkoosi vesi? Pakkaa mukaan tärkeät tarvikkeet ja olet valmis nauttimaan auringosta.

Pakkaa mukaan lempiuima-asusi, hattu, pyyhe, aurinkolasit ja aurinkovoide sekä kasvoille että vartalolle. Sujauta rantakassiin hyvä kirja, rantapelejä ja vietä rento päivä. Suojaa ihosi sopivalla aurinkovoiteella. Valitse mieluiten korkea suojakerroin SPF30-SPF50 tai erittäin korkea suojakerroin SPF50+.

Levitä aurinkosuojavoidetta ihollesi ennen aurinkoon menoa. Rannalla kätevin aurinkovoide on vedenkestävä ja helppo levittää sekä kuivalle että kostealle iholle.

Näin levität aurinkovoiteen oikein

Aurinkovoidetta täytyy levittää iholle yllättävän iso määrä. Aikuisen iholle noin kaksi ruokalusikallista on sopiva määrä levityskertaa kohden.

Levitä voidetta koko vartalolle. Muista suojata kasvot, jalkapöydät ja korvat. Laita aurinkovoidetta myös uimapuvun rajojen alle, koska uimapuku voi valua uidessa.

Muista lisätä aurinkovoidetta!

Lisää aurinkovoidetta riittävän usein, etenkin jos uit, kuivaat itseäsi pyyhkeellä tai hikoilet. Kosteuta ihoa ja kehoa myös sisäisesti nauttimalla runsaasti vettä päivän mittaan.

Auringossa vietetyn päivän jälkeen pese aurinkovoide kunnolla pois ja levitä iholle after sun -voidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti.

Kokeile:

1. Vedenkestävä Vichyn Idéal Soleil Velvety Cream -aurinkosuojavoide kasvoille SPF50+ kosteuttaa ja heleyttää sekä suojaa tehokkaasti myös ihoa UVA-säteiltä. 50 ml, apteekeista.

2. Riittoisan kokoisen Vichyn Idéal Soleil Hydrating Milk -aurinkosuojavoide vartalolle ja kasvoille SPF30 on vedenkestävä. 300 ml, apteekeista.

3. Auringonoton jälkeen käytettävä Vichyn Idéal Soleil kosteuttava After Sun Lotion -emulsio auringonoton jälkeen sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ravitsevaa karitevoita. 300 ml, apteekeista.

Jos haluat lisätietoa aurinkosuojista tai apua juuri sinulle sopivan aurinkotuotteen valintaan, tutustu Vichyn aurinkosuojaoppaaseen.

Julkaistu: 20.6.2016
Kommentoi »