Kauneus ja Terveys

Näin käytät voidemaista poskipunaa

Näin käytät voidemaista poskipunaa
Voidemaiset tai puikkomaiset poskipunat ovat nyt pinnalla. Katso, kuinka niitä käytetään.
Julkaistu: 29.12.2015

Voidemaisten poskipunien käyttö on helpompaa kuin luulet. Hyvällä häivytyksellä saat luonnollisen, hehkuvan lookin.Voidemaiset ja puikkomaiset poskipunat sopivat erityisen hyvin kuivalle sekä aikuiselle iholle. Ne kannattaa levittää kasvoille ennen puuterointia, jotta poskipuna sulautuu muuhun meikkipohjaan ja lopputulos on mahdollisimman tasainen.

Kirjoittaja Elina Auvinen on estenomiopiskelija Laurea-ammattikorkeakoulusta. Hän suoritti harjoittelujaksonsa Kauneus ja Terveys -toimituksessa.

Levitä väriä poskipäille

Töpöttele väriä poskipäiden korkeimpaan kohtaan joko suoraan puikosta tai sormin. Tässä vaiheessa väri saa näkyä vielä voimakkaasti. 

Pyöreämpikasvoisten kannattaa häivyttää poskipuna hieman korvia kohden, kun taas kulmikkaammilla kasvoilla puna kannattaa jättää poskipäille ja häivyttää sitä vaakasuoraan sivuille. Näin saat kasvoillesi muotoa.

Kevyempi arkilook: häivytä meikkisienellä

Luonnollisemman, arkeen sopivan poskipunan saadaksesi häivytä puna kostealla Beauty Blender -meikkisienellä. Voit myös käyttää muuta vastaavaa, kosteana käytettävää sientä tähän tarkoitukseen. Perinteinen kolmiosieni ei häivytä punaa yhtä luonnolliseksi.

Voimakas juhlalook: häivytä poskipunasiveltimellä

Juhlaan sopivan, voimakkaamman poskipunan saat häivyttämällä punan poskipunasiveltimellä. Näin väriä jää enemmän kasvoille.

Voit halutessasi myös voimistaa punausta kiinnittämällä punatun kohdan puuterimaisella poskipunalla.

Lopputulos

Voidemainen poskipuna näyttää kasvoille häivytettynä luonnolliselta ja hehkuvalta. Koostumuksensa vuoksi sitä on helppo kerrostaa eikä se kuivata ihoa.

Kommentoi »