Näillä lauseilla nainen virittyy tunnelmaan Osa 1/2

Näillä lauseilla nainen virittyy tunnelmaan Osa 1/2
Parisuhteet ovat välillä kummallisia: Toinen on varma, että tämä on SE elinikäinen juttu, samalla kun toinen pohtii ”Miksi me emme puhu enää?”
Julkaistu 25.6.2015

Yhä useammin nainen on tyytymättömämpi osapuoli ja haluaa enemmän; keskustelua, läheisyyttä, sanallista huomioimista jne.

Syy tähän on yksinkertainen: keskustelutasolla naiset ja miehet eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Tutkimukset osoittavat, että keskiverto nainen puhuu 7000 sanaa päivässä. Keskiverto mies taas mumisee noin 2000 sanaa, joista puolet asiakkaille tai kollegoille. Tämä ristiriita kielellisissä tavoissamme ja tarpeissamme saattaa muuttaa kerran niin kuuman suhteen eilisen kaurapuuroksi.

Washingtonin yliopiston tutkijat väittävät pystyvänsä ennustamaan 90 % tarkkuudella ketkä parit eroavat ja ketkä pysyvät yhdessä vain kuuntelemalla heidän keskusteluaan muutaman minuutin ajan.

Tutkittuaan yli 500 parin keskusteluja, parisuhteiden tutkimuslaitoksen psykologi John Gottman kollegoineen sai kehitettyä matemaattisen kaavan, joka ennustaa avioeron todennäköisyyttä. Heidän mukaansa 5:1 positiivisia kommentteja negatiivisiin verrattuna kertoo terveestä liitosta. Tätä alempi suhdeluku kielii tulevista ongelmista.

Ratkaisu tähän ongelmaan on maksimoida nykyinen keskustelutasonne. Jos tunnelma tuntuu hieman viileältä, etäiseltä tai siitä puuttuu sykettä kokeile puhumista. Tässä muutamia lauseita, joilla naisen sydämen ja ehkäpä muutkin kehon osat saa lämpiämään:

1. ”Olen niin onnellinen, että päädyimme yhteen” 

Eräässä tutkimuksessa 2000 naiselta kysyttiin mikä on avainasia, kun he päättävät mennä tai olla menemättä sänkyyn jonkun kanssa. 64 % naisista vastasi avaintekijäksi tiedon siitä, mihin suuntaan suhde on menossa. Siispä, herättääksesi naisesi halut kerro hänelle sitoutumisestasi. Vaikka teillä olisikin kaikki kunnossa, naisesi tarvitsee myös sanallisia todisteita.

2. ”Ymmärrän kuinka tärkeää tämä on sinulle” 

Tohtori Mark Elliot Ohion psykologisen- ja seksuaaliterveyden laitokselta kertoo naisten mittaavan parisuhteidensa kuntoa sillä, kuinka hyvin he uskovat tulevansa ymmärretyksi. Älä siis tee miehille tyypillistä virhettä ja kiiruhda johonkin, kun vaimosi kertoo sinulle huolistaan. Kuuntele häntä vaikka olisitkin eri mieltä, sillä kuunteleminen ja ymmärtäminen ovat vahvoja todisteita kunnioituksesi tasosta.

3. ”Annas kun kerron kuinka päiväni meni” 

Kun naisesi kysyy kuinka päiväsi meni, hän ei välttämättä halua kuulla vain ”Hyvin, entä sinun?” Hän haluaa yksityiskohtia pääkohtien sijaan.

Vahvistaaksesi vaikutusta kerro asioista tunteidesi kautta niin hyvin kuin pystyt ” Olin hermostunut, kun he eivät ensin uskoneet..”, ”..mutta innostuin, kun he huomasivat minun olleen oikeassa”. Saatat yllättyä mitä tunteidesi näyttäminen tekee läheisyyden määrällenne.

4. ”Jutellaan lasten arvosanoista huomenna. Tämä ilta on omistettu vain meille” 

Keskittykää sängyssä toisiinne ja siihen hetkeen mahdollisimman paljon, vaikka se ei johtaisikaan seksiin. Älkää puhuko vaikeista asioista sängyssä, sillä kyseessä on yksi päivän tärkeimmistä hetkistä hoitaa parisuhdetta.

5. ”Olen unelmoinut siitä, miten saan sinut nauttimaan” 

Yllättävää kyllä, naiset ovat miehiä itsekkäämpiä seksuaalisissa fantasioissaan. Väite perustuu Kalifornian yliopistossa teetettyyn tutkimukseen, johon osallistui 85 miestä ja 77 naista iältään 21- 45-vuotta. Yli kaksi kolmasosaa miehistä sanoi fantasioivansa oman partnerinsa tyydyttämisestä, kun taas reilusti yli puolet naisista fantasioi omasta nautinnostaan.

Tohtori Eileen Zubrigganin mukaan naiset keskittyvät omaan nautintoonsa, koska tosielämässä miehen nautinto on aina etusijalla. Avain naisen fantasiaan on antaa hänen tietää, että hänen toiveensa on sinun käskysi.

6. ”Merkitse 14. päivä kalenteriisi. Vien sinut reissuun” 

Virittäydy naisesi seksuaaliseen kalenteriin ajoittamalla romanttiset hetket hänen kuukautuskiertonsa mukaan, sanoo Scott Haltzman, The Secrets of Happily Married Men- kirjan kirjoittaja.

Kun tiedät naisen kuukautiskierron, voit suunnitella romanttisia viikonloppuja sen mukaan. Ovulaation aikaan naiset ovat kaikkein hedelmällisimpiä ja koska ovulaatio nostaa testosteronitasoja, jotkut naiset ovat erittäin kiihottuneita näinä päivinä.

Tuoreessa tutkimuksessa, jossa tutkittiin 68 seksuaalisesti aktiivisen naisen testosteronitasoja ovulaation aikaan, huomattiin että kohonneet testosteronitasot lisäsivät yhdyntäkertoja 24 % noin viiikkoa ennen ovulaatiota. Voit laskea tämän kriittisen aikajakson niin, että lisäät 2 viikkoa kuukautisten alkamispäivään ja vähennät siitä 6 päivää.

7. ”Laitan sinulle kylvyn valmiiksi” 

Monet naiset tarvitsevat siirtymäaikaa arjen stressistä seksuaaliseen olotilaan. Muutaman minuutin esileikki ei yleensä ole riittävä. Muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen miehet alkavat tyypillisesti myös vähentämään esileikkiin käytettyä aikaa.

Esileikin vähentäminen on virhe, sillä keskiverrolla naisella kestää noin 27 minuuttia saada orgasmi. Lämmin kylpy on näin ollen loistava paikka aloittaa.

Lähde: Best Life On Line ”The Secret language of sex”.

Kommentoi »