Terve.fi

Mitä tehdä, kun seksi päättyy ennenaikaiseen siemensyöksyyn?

Mitä tehdä, kun seksi päättyy ennenaikaiseen siemensyöksyyn?
Mitä tehdä, kun seksi päättyy ennenaikaiseen siemensyöksyyn?Ennenaikainen siemensyöksy on ongelma vasta silloin, kun se sattuu liian usein. Ajoittain vahinko voi sattua parhaallekin rakastajalle. Mutta mitä sanoa ja tehdä, kun nainen odottaa selitystä seksin äkkinäiselle päättymiselle? Pyytää anteeksi vai vitsailla?
Julkaistu 26.6.2012

Askmen.com neuvoo sivustollaan mitä tehdä juuri sillä sekunnilla, kun nainen odottaa selitystä hämmentynyt kasvo silmissään!

Pidä pää kylmänä

Älä panikoi. Muistuta itsellesi, että näitä sattuu ihan kaikille. Vastusta kiusausta poistua paikalta punaisilla poskilla, häntä koipien välissä. Turha paniikkikohtaus vain tekee tilanteesta nolomman. Asiallisesti hoidettuna voit säilyttää maineen ehjänä sekä miehenä että kumppanina. Kunhan et tee asiasta sen isompaa juttua kuin se on.

Vitsaile

Hups, oho, vahinkoja sattuu –ei seksiä kuulu harrastaa otsa rypyssä edes silloin kun se ei ota onnistuakseen! Jos pystyt nauramaan itsellesi, on myös partnerillasi helpottunut olo.

Jos nainen ei pysty nauramaan tilanteelle, vika ei välttämättä ole sinussa. Ehkä nainen on vain turhan tiukkapipoinen.

Anteeksipyyntö

Seksin loppua voi pahoitella, vaikka eihän vahingolle nyt voikaan mitään. Jos haluat pyytää anteeksi äkkinäistä loppua, älä jää vellomaan nöyryyteen. Pikainen sori voi olla sopivammassa mittakaavassa tapahtuneen kanssa.

Ole kuin mitään ei olisi tapahtunut

Orgasmin teeskentely on vaikeaa. Aikaisen orgasmin sivuuttaminen puhtailla näyttelijäntaidoilla sen sijaan on jo Oscarin arvoinen suoritus.

Älä valehtele, ettei mitään olisi tapahtunut. Sen sijaan reagoi tilanteeseen rauhallisesti. Mitään ei ole menetetty. Voit tilanteen salliessa myös jatkaa aktia: seksin ei aina tarvitse pyöriä peniksen ympärillä.

Selitä

Kerro lyhyesti daamille mitä tapahtui. Älä kuitenkaan lausu etteikö tällaista tapahdu koskaan sinulle, koska juuri äsken kävi niin. Lisäksi lause, joka alkaa sanoilla ei koskaan ennen on huono, sillä se usuttaa naisen visualisoimaan aiempia seksikertojasi. Ja se nyt on viimeinen asia jonka haluaisi tapahtuvan äkkiseisahtaneen seksin jälkeen.

Yritä uudestaan

Vahinko kävi, sille ei voi enää mitään. Mikään ei silti estä uusintakierrosta: jos et onnistu saamaan eteen toista kertaa, älä lannistu. Voitte pitää kipinää yllä yli yön ja palata puuhiin kiihkeänä heti aamusta!

Lähde: Askmen.com

Kommentoi »