Terve.fi

Milloin nainen teeskentelee orgasmin?

Milloin nainen teeskentelee orgasmin?
Jos mies kokee tekevänsä kaiken oikein ja tietää, mistä kumppani tykkää. Miksi hän silti teeskentelee? Yksinkertaisesti: hänen nautinnollaan ei ole välttämättä mitään tekemistä miehen nautinnon kanssasi. Temple Universityn tekemän tutkimuksen mukaan naiset ennemmin teeskentelevät omien epävarmuuksiensa, kuin kumppanin kyvyttömyyden, takia, kertoo Men’s Health Magazine.
Julkaistu 26.6.2012

Tutkimukseen kuului yli 300 naisopiskelijaa, jotka myönsivät teeskennelleensä orgasmeja. Kootut syyt makuuhuonenäytelmälle olivat väsymys, häpeä omien taitojensa vähyydestä, intiimiyden pelko ja jopa oman nautinnon parantaminen! Menneiden tutkimusten mukaan 60 % naisista on teeskennellyt orgasmin, vaikka 80 % naisista kuitenkin kykenee saavuttamaan oikeankin orgasmin.

Orgasmin saantia vaikeuttavat monet syyt, kuten työstressi, väsymys ja klitoriskosketuksen vähyys. Mutta silti liian vähäinen esileikki on se kaikkein suurin syy. Miehet käsittävät suuseksin osaksi esileikkiä, mikä voi olla petollista. On paljon esileikin muotoja, joita voit tehdä vaikka molemmilla olisi vielä vaatteet päällä.

Kaikkein paras lääke pois feikkaamisen kierteestä on asiasta puhuminen. Mies – jos huomaat naisesi teeskentelevän, kysy häneltä, miksi hän niin tekee. Älä kuitenkaan ole aggressiivinen ja valmistaudu ottamaan osa syystä omille niskoillesi. Kommunikointi johtaa parempaan yhteisymmärrykseen ja sitä kautta parempaan – rehelliseen – seksiin.

Lähde: Men´s Health Magazine

Kommentoi »