Voi Hyvin

Mikä on sinun hyvänolon kappaleesi?

Mikä on sinun hyvänolon kappaleesi?

Kysyimme lukijoiltamme (Voi hyvin 1/11) mikä on hyvän olon kappaleesi? Mikä siinä koskettaa, sanat vai melodia?
Mainos

Hyvän olon kappaleeni on Sway Dean Martinin esittämänä. Kun kappaleen ensi tahdit kuuluvat, sähköistyn ja jos olen tanssipaikalla, lattialle on päästävä heti! Sanat ovat suloiset! Myös Keinu kanssani aiheuttaa väristyksiä, mutta DM on paras! Sävel on elämää suurempi!

Janis Joplinin Summertime lämmittää keskellä kylmintäkin talvea.

Artikkeli oli hyvä. Musiikki on sielun ravintoa kaikinpuolin.se helpottaa oloa, ilostuttaa, itkettää ja joskus myös jopa suututtaa. Kuuntelemani musiikki valikoituu monesti tunnetilan mukaan, surullisena rauhallista musiikkia ja kiukkuisena rankempaa. Hyvän olon kappaleeni on oikeastaan voimaa ja taistelutahtoa antava kappale Pave Maijasen Elämän nälkä. Siinä sanat ovat erityisen tärkeät ja melodiakin antaa voimia eteenpäin. Kyseinen kappale tuli erittäin tärkeäksi minulle toipuessani vakavasta aivoaneurysma leikkauksesta. Kappaletta voisi hyvinkin suositella rankoista kokemuksista/masennuksesta kärsiville ihmisille toipumiseen, minulle se auttoi ja toi voimia selviytymiseen. Elämän arvot asettuivat uuteen järjestykseen.J uha Hernesniemi pelasti henkeni ja Pave Maijanen auttoi toipumistani upealla musiikillaan. Tuhannet kiitokset heille.

Minulla on useita kappaleita, joista tulee vaan niiiin hyvä fiilis, enkä edes osaa selittää miksi. Rytmi vie mukanaan ja saa hymyn huulille ja askareet hoitumaan uskomattoman nopeasti.

Hyvän olon kappale riippuu mielialasta. Ei ole olemassa yhtä, joka toimisi joka kerta.

Hyvän olon kappale on Juha Vainion Vanhoja poikia viiksekkäitä. Se tuo mieleen aina hyvät muistot Saimaan kesästä, vaikka kappale sinänsä on vähän haikea sanomaltaan. Junnun tapa tulkita kappale herättää myös hyväntuulista hyrinää.

Hyvän olo biisini on Oliver Nelsonin kappale Stolen Moments. Se on lähes 9-minuuttinen hypnoottinen jazztrippi. Löysin biisin joskus 90-luvun puolivälissä Kirjastosta lainaamaltani levyltä ja biisi on siitä asti ollut SE biisi. Monta vuotta kuuntelin sitä C-kasetille kopioituna versiona ja huonolaatuisena mp3:na, mutta vihdoin vuonna 2006 levystä julkaistiin remasteroitu CD-painos jonka tilasin ulkomailta. Nyt voin rauhoittua biisin äärellä aina kun haluan, missä vain - ja vielä himppasen paremmalla äänenlaadulla kuin sillä ikivanhalla rahisevalla C-kasetilla!

R. Kelly - The worlds greatest. Upea kappale minkä jälkeen löytää aina itsensä maanpinnalta.

Paranoid.

Minulle ne ovat valoon liittyvät aiheet. Baddingin Valot-biisi tuo rauhallisen tunnelman, kylläkin myös hieman haikean, sanat antavat paljon ja herättävät ajatuksia. Jari Sillanpään auringonnousu kappale taas tuo joka kerta sen kuunnellessani toivon ja hyvänmielen tunteet pintaan. energiaa katsoa luottaen huomiseen; "..Valo varjon yhä voittaa, Hanget sulattaa. Rinnassa nyt tuntuu, Kevät tulla saa.." siis kohti uutta kevättä, uusia auringonnousuja ja laskujakin odottaen. sillä sitähän elämä on; valoja ja varjoja, nousuja ja laskuja.

Minua koskettaa aina Finlandersin kappale Oikeesti. Mieheni on karaokessa laulanut sen monta kertaa aivan henkilökohtaisesti minulle ja sen sanat liikuttavat aina.

Lady Gagan Pokerface saa aina pirteämmälle päälle.Rytmi saa tanssijalan vipattamaan ja lenkkeilykin sujuu paremmin lady Gagan soidessa .Mielestäni sanat eivät ole koskettavat,mutta pidänkin enemmän musiikissa melodioista ja fiiliksestä,minkä saa vaikka ei edes saisi sanoista selvää.

Hyvän olon minulle tuo Jose Carrerasin sielukas ääni ja hänen esittämänsä musiikki oli se sitten mitä tahansa! Puccini, Verdi, Donizetti erityisesti,koska heidän sävellyksensä ovat melodisia ja koskettavia. Carrerasiin liittyy vielä sellainen minulle merkityksellinen asia, että pääsin katsomaan häntä norempana kaksi kertaa, kun hän esiintyi Turussa. Viimeiset rahat siihen kummallakin kerralla käytettiin, mutta ne konsertit eivät unohdu koskaan. Toisella kerralla vielä satuimme samaan ravintolaan syömään. Ah,onnea! Sekä melodialla että sanoituksilla on merkitystä minulle. Elän voimakkaasti laulujen tunnelmat. En millään pystyisi nimeämään yhtä ainutta hyvänolon kappaletta ylitse muiden, se riippuu aina omasta tunnetilasta, mikä kulloinkin tuntuu sopivalta. Onneksi on niin paljon kaunista musiikkia saatavilla. –Päivänkakkara

Kiersin,kaarsin ja pähkäsin:ensin ajattelin Leonard Cohenin tai Nick Caven monisyisiä lauluja,mutta päädyin kuitenkin Frank Sinatran "My Way"-kappaleeseen.Kaikkia tulkitsijoita yhdistää vahva karisma ja lausuva,kertova tulkintatyyli,mutta tein niin tai näin elämässä ratkaisut,meni syteen tai saveen-I did it my way! Siinä se kiteytettynä. –Sari-62

Hyvänolon kappaleeni on The Corrsin biisi Dreams. Siinä on kauniit sanat, vaikka ne ovatkin aika surulliset. Lisäksi pidän hyvästä melodiasta.

Jussi Björlingin O helga natt.

Carola ja "Himlen i min famn". Sitä voisin kuunnella aina, kun haluan jotakin erityisen kaunista. Siitä tulee hyvä olo ja se itkettää, koska on niin taivaallisen kaunis.

Hyvän olon kappaleeni on Kitaron Caravan. Siinä on jotain sellaista mystistä itämaista, joka avaa jopa tiedostamattomat sieluni syöverit. Kappaleen lopussa on; "Tiedämmekö todella varmasti haluammeko kulkea vaan? Joku päivä on hyvä seisahtaa elämässä". Tämä kappale on lyriikallaan, visuaalisella kauneudellaan ja harmonialla poistanut monta murhemielialaa, saanut rentoutumaan ja seisahtamaan uskoen huomiseen elämäni monissa vaikeissa sairaustilanteissani, omassa karavaanissani. Kappale on niin hoitava, etten voi kuin suositella lämpimästi sitä muillekin. –Sara

Minulle tulee hyvä olo, kun kuuntelen Los Van Van:in kappaletta Arrasando. Käymme vaimoni kanssa tanssimassa salsaa ja se on vienyt meidät opiskelemaan espanjaa ja matkustamaan Kuubaan. Los Van Van on kuuluisa kuubalainen salsaorkesteri. Sen äärellä rentoutuu ja voi vaikka tanssia.

Rauhallinen musiikki.

"Olen kuullut on kaupunki tuolla. Yllä maan, päällä pilvien usvain. Siellä kerran , ah, olla mä saan." Ja nimenomaan Kari Tapion esittämänä. Levy soi usein aamunavauksena ja levolle käydessä iltarukouksena. Sanat ovat lohdulliset ja ihanat, uskoa vahvistavat ja lohduttavat. Toivoa on. –Neitsyt

Kautta aikojen paras oli ja on Halleluja kappale Johanna Kurkelan laulamana. Olin muutama vuosi sitten "loppuunpalanut" ja jollain tapaa periksi antanut elämässä.Sen luovuttamisen jälkeen sain olla Luojan kannateltavana ja tämä laulu oli mannaa sielulle ja sydämelle. Laulajalla on niin sielukas tulkinta ja sanat sopivat juuri minulle ja en voinut kuin yhtyä herkkään lauluun.

Musiikki kuuluu suurena osana elämääni,kuuntelen erilaista musiikkia eri asioissa kun maalaan se on intialaista musiikkia siinä kiehtoo melodia ja erilaisuus jossa mieli avautuu ja mielikuvitus. kun urheilen ja kuntoilen kuuntelen raskaampaa musiikkia siitä saan energiaa liikkumiseen,rauhallinen musiikki on sitten että rauhoittumiseen ja omien ajatusten kuunteluun ja omien tunteiden tutustumiseen. Elämäni on tarvinnut tällä hetkellä paljon erilaisia konsteja omien tunteiden kanssa käymiseen tutkailuun musiikkia, olen siitä löytänyt itselleni pelastuksen, olen oppinut meditoimaan ja oppinut kuuntelemaan kehoani.

Musiikin kuunteluni on ajoittaista, välillä menee pitkiä aikoja, että kotona olen aivan hiljaisuudessa (työssäni on ääntä ja hälyä siitäkin edestä päivittäin). Mutta olen huomannut, että hyvin monenlainen musiikki, varsinkin livenä kuultuna, liikuttaa tunteitani syvältä. Kyyneleet kihoavat helposti silmiin ja tunnekuohu valtaa mielen. Koskettavimman kappaleen valitseminen on vaikeaa, mutta mieleeni nousee Anneli Saariston "Appelsiinipuita aavikkoon". Siinä on upeat, toivoa antavat ja voimaannuttavat sanat yhdeistettynä hienoon melodiaan.

Hyvän mielen kappaleita ja musiikkia on paljon. Yksi ehdoton suosikkiini, hyvän olon kappaleeni on: Aretha Franklinin : Respect. Mahtavaäänisen soullaulajan voimabiisi. Kappaleen melodia sekä sanat, molemmat tehoavat! Kunnioituksesthan kaikki lähtee; että kunnioitamme toisiamme ja myös itseämme. Silloin myös hyvä energia virtaa meissä ja antaa positiivista sykettä elämään.

Minulla on lukemattomia hyvän olon kappaleita, joita käytän saadakseni voimaa älyllisesti vaativassa tutkijan työssäni. Kun keskittyminen on vaikeaa, kun uuteen tehtävään ryhminen tuntuu mahdottomalta tai kun suuri työmäärä ahdistaa. Tällöin kaunis melodia ja voimakas rytmi auttaa uskomattoman paljon. Juuri tällä hetkellä saan voimaa Apocalyptican The Shadow Of Venus -kappaleesta (The Seventh Symphony -levyltä). Se on äärettömän kaunis ja energinen instrumentaalikappale. Hyvän musiikin vaikutusta mielentilaan ja energiatasoon ei oikeastaan voi kuvailla sanoin. Uskon, etten olisi selviytynyt työstäni ilman musiikkia ja tulen tarvitsemaan sen apua vielä paljon väitöskirjatyöni loppuvaiheessa. Monet taitavat artistit ovat siis auttaneet minua työssäni ja ansaitsevat kiitoksen.

Viidenkympin virstapylvään ohitettuasi vuodet alkavat suhahtaa ohi! Alkaa HATUTTAA moni asia. Matkaseuranasi kulkee erilaista kremppaa, moni saa (toiset joutuu) pitää huolta sairastuneista vanhemmistaan, tulee erilaisia vastamäkiä ja alamäkiä, avio- tai avoero, lomautus ja irtisanominen, tulevaisuus alkaa pelottaa, kuka minusta huolehtii vanhana, miten pärjään taloudellisesti kiristyneellä eläkeläisen budjetilla jne. Kun täytin 60 v pidin koko lähisuvulleni, ystävilleni ja tutuilleni kunnon juhlat ja illan orkesterina mitä parhain Keikkiyhtye Kaato. Illan teemana oli "HATUTTAA" ja vieraiden toivoin saapuvan päässään jonkinlainen kotsa/lätsä/hattu/myssy. Etukäteen olin toivonut orkesterin soittavan minulle sekä melodian että sanojen takia erityisen tärkeän Mamban Tero Vaaran laulaman biisin, jota sain itse samalla laulaa ja vieraani siihen yhtyen: Mä oon lakannut huolehtimasta, en aio enää pelätä, mä en mieti paljonko aikaa, on vielä jäljellä...nyt jokainen päivä on tärkee ja ainoo määränpää. Mä mietin kaiken tarkoitusta, etsin lohdutusta ja epäilin. Mä olin täynnä vihaa, katkeruutta, syytin ja syyllistin, olin onneton ja allapäin ja elämälle vihainen. Jne. Mutta, nyt oon lakannut huomehtimasta, mä en aio enää pelätä, mä en mieti paljonko aikaa, on vielä jäljellä! Autossani raikaa välillä kovaäänisesti tämä suuresti rakastamani Mamban kappale muistuttamassa minua, että "Syitä mä en jaksa miettii, en vastausta löytäisi kuitenkaan. Täytyy kestää, se mitä ei voi estää ja ottaa päivä kerrallaan. Näiden kysymysten edessä jokainen on aseeton! Rakastan tuota biisiä! Minä elän. Elän jokaisen päiväni kerrallaan kaikesta nauttien.

Kun haluan rauhaa ja voimaa, niin silmät kiinni ja kuulokkeet korville. Sitten Frank Lorentzenin HANDS -levyn ihanan taivaallista soljuvaa musiikkia.

Rakastan tango musiikkia.Tangoa on ihana tanssia ja kuunnella. Rytmi menee vaan niin jalan alle.Yksi parhaista tangokappaleista on nimeltään "Ei kukaan toinen". Tangon laulaa S.Ahlgren. Mieli ja sielu lepää kun saa tanssia kunnon tanssitaiturin kanssa.Tanssiessa ei tarvitse puhua.Liike ja musiikki vievät mennessään. Arki ja työ unohtuu,pää nollautuu kaikesta .Pitää vaan uskaltaa heittäytyä vietäväksi. Rentouttavaa ja yksi mukavimmista tavoista vietää aikaa toisen sukupuolen kanssa.

Hyvän olon musiikkini on Vesa-Matti Loirin Eino Leinon runot1. Yli 30vuoden ajan ilossa,surussa,rakkaudessa ja aina uutta sielulle antava loistava teos! Ehkä toiset 30v. kuulen "Evankeliumiani".

Jos maailma vaati liikaa ja pyrkii nujertamaan, on hyvä laittaa soimaan Lauluyhtye Lento. Heiltä on ilmestynyt 2004 Sanaton laulu - Hoitava ääni -niminen cd. Levyä kuunnellessa kohtuuttomalta tuntuvat vaatimukset kutistuvat ja keho rentoutuu hiljalleen. Harmoninen laulu täyttää tajunnan ohjaten lempeästi pois maailman tuskista. Laulut ovat sanattomia ja jotenkin elämää suurempia - tai koko elämän kokoisia.

Kun ystäväni mainitsi tästä Voi hyvin -lehden "kilpailusta", ei ensimmäisenä tullut mieleenikään valita hengellistä musiikkia. En kuulu niihin, jotka elävät vain kuulokkeet korvillaan, eivätkä mieltymykseni ulotu äärestä toiseen. Tavallisesti radiossani soi puheen lomassa kevyt musiikki, klassinen ja hengellinen vaativat jo tietoista tekoa, kuten kanavanvaihtoa. Niin käy turhankin harvoin - lienee silkkaa laiskuutta. Taannoin toinen ystäväni antoi minulle paperille kirjoittamansa virren sanat lohduksi. Alun perin se oli saksalaisen papin ja vastarintataistelijan Dietrich Bonhoefferin joulutervehdys rakkaimmilleen vuonna 1944. Tuolloin natsien vankina ollut Bonhoeffer joutui seuraavan vuoden helmikuussa keskitysleirille ja kuoli siellä juuri ennen Saksan antautumista. Runon kirjoittajan kohtalosta huolimatta - tai ehkä juuri siksi - itse runo uhkuu luottamusta valoisaan tulevaisuuteen ja turvassa olemiseen. Itselleni sanat muuttuivat säveliksi ja puhkesivat täyteen kukkaan, kun löysin alekorista Samuli Edelmannin virsi-cd:n. Hänen esittämänään virsi nro 600 "Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan" soi kevyesti, raikkaasti, se suorastaan pirskahtelee. Se saa yhtä aikaa kehon liikkeelle ja ahdistuneen mielen tyyntymään.

Elisa Laihon herkät tulkinnat ja sävellykset Edith Södergranin runoteksteihin levyllä Mustaa tai Valkoista ovat aivan ainutkertaisen ihania ja koskettavia,musiikki virtaa levollisesti lävitseni ja antaa mielenrauhan.Musiikin kautta runotekstitkin avautuvat aivan uudella tavalla. –Arjen runotyttö

Missä muruseni on. Melodia, sanat, tulkinta, rauhallisuus ja toivo.

Mikko Kuustosen kaikki kappaleet saavat olon tuntumaan rauhalliselta ja tulevaisuuteen luottavaiselta. Erityisesti pidän kappaleesta onnentyttö - sen sanat antaa energiaa ja melodia kuten AINA Mikon kappaleissa vie mukavalla tavalla mukanaan.

Tsaikovskyn Romanssi, opus 5. Tunteikas melodia.

Musiikki on minulle henki ja elämä. Minun hyvän olon kappaleeni käsittelee arkea, rakkautta, kaipuuta ja ikävää. Kappaleeni on laulu elämästä. Pysäyttää minut aina. Tilanteen mukaan saa erinlaiset tunteet pintaan. Milloin itkua milloin voimaannuttaa, milloin lohtua ja voimaa arjen keskelle. Melodia ja sanat koskettavat mieltäni. Herättää joka kerta syviä tunteita ja vauhdittanut minua paranemissesani vakasvasta sairaudesta. Biisi on Juha Tapion " Suostu en luopumaan..." Sitä on vaikea kuvailla yhdellä tai kahdella sanalla, sillä se on ajaton, hajuton, mauton ja sen kokeminen on aina uusi tilanne, koska siihen vaikuttavat myös sen hetkiset tunteeni ja eletty elämä. Tässä kappaleessa on muiston kirjo! Sillä helpotan myös siäsistä oloani. Kappale on läsnä jokaipäiväisessä elämässäni. Sen merkitys on niin valtava että suhtaudun siihen vakavasti. Stimuloi niin psyykkisesti että fyysiesti. Saa aikaan tapahtumien sarjan jossa sekä kehoni että mieleni aktivoituvat ja auttavat saamaan yhteyden niihin. Vaikka ajaisin autolla kappale stimuloi verenkiertoa, hengitystäni sekä sydämeni sykettä. Otan tämän kappaleen vuotuisiini tutkimuksiin jossa mangneettiputkeen voi ottaa omaa musiikkia mukaan. Hyvin terapeuttista.olen käynyt kohtuuttomia kertoja terveyteni ja ihmissuhteiden kanssa pohjalla ja jos tätä kappaletta minulla ei olisi ylös nousu olisi ollut vaikeampaa. Tie on ollut mutkainen. Tämän avulla voi sanoa että minuallakin on vielä pilkettä silmäkulmassa. Ja osaan arvostaa iloa ja onnea sitäkin enemmän. Kiitos että tämä kappale on olemassa.

Musiikki on minulle elämä. Minun hyvän olon kappaleeni käsittelee arkea, kauneutta, iloa, onnellisuutta, hymyä, vapautta,rakkautta, kaipuuta ja ikävää. Kappaleeni on laulu elämästä. Pysäyttää minut aina. Tilanteen mukaan saa erinlaiset tunteet pintaan. Milloin itkua milloin voimaannuttaa, milloin lohtua ja voimaa arjen keskelle. Biisi on Amstrong " What a wonderfull world". Tässä kappaleessa on muiston kirjo! Pappani joka on kova Italian kävijä soittaa tätä usein sekä häne syntymäpäivillään soi tämä laulu Niin ihana että tyydyttää äkkinäiset äkkilähdöt Italiaan. Sen merkitys on niin valtava että suhtaudun siihen iloisen vakavasti. saamaan yhteyden niihin. Aktivoittaa hengitystäni sekä sydämeni sykettä ja unelmani saavat siivet sekä kiitollisuutta kaunista musiikkia kohtaan. Niin kaunista! Iloni kompassi. Saa ssiis unelmilleni siivet ja toiveet tavoitteena selkiytyy.

Hyvän olon kappaleeni on Irene Caran esittämä Fame, tunnetusta musikaalista. Siitä tulee aina mahtava fiilis, koska se saa muistamaan että jokaisessa meissä on valtava potentiaali ja me pystymme ylittämään itsemme kerta kerran jälkeen.

Hei! musiikkilla on ollut hyvin suuri merkitys koko 60 vuotisen elämäni ajan. Lapsena sain mummoltani lahjaksi pienen vihreän kirjan jossa oli hengellisiä lauluja. Opettelin siitä joitakin ulkoa, kaikkein rakkaimaksi on jäänyt joululaulunakin tunnettu, Hiljaa hiljaa joulun kellot kajahtaa. Muistan miten keinuin isän tekemässä narukeinussa kesällä ulkona ja lauloin tätä kaunista laulua joka on sanoiltaan ja säveleltään minua puhutteleva vieläkin.

Abban Chiquitita on soinut autossani useimmiten. Vain vähän häviää Abban I have a dream. Tämä "pikkutyttö" Chiquitita on kaunis ja rytmikäs ja saa hyvälle tuulelle. Ja mikä parasta, kappalehan tehtiin Unescolle, joten hyvään tarkoitukseen ovat tuotot menneet.

Virsi 338, Päivä vain ja hetki kerrallansa, nykyisin Edelmaninkin sovituksena. Sanat puhettelevat ja sopivat ihmisen elämönkertaan. "Tietää kaiken mitä tarvitsen. Huolet murheet eiät liikaa paina, ne hän ottaa kantaaksen. Tähän turvaa yhä uudelleen." Kiitän.

Kirkan Hengaillaan on ihan "sika magee" biisi. Siispä ollaan vaan ja hengaillaan. Kuunnelkaa siellä toimituksessa, kun päivä eteenee hitaimmin. –Fani

Olen aina pitänyt edesmenneen Kari Tapion lauluista. Usein kuuntelen kappaletta Myrksyn jälkeen. Tämä laulu tuo voimakkaasti muistoihini edesmenneen isäni. Hiljainen kaipaus täyttää mieleni. Tarvitsen tämän laulun, saan siitä voimaa. Tunnen isäni läheisyyden.

Jaska Mäkysen Laatu lakeuden. Siinä yhdistyy koko pohjalaisuus. Musiikki on ryhdikästä ja sanat koskettavat. Tätä kuunnellessa tietää "mistä on kotoosin".

Maailma kirkastuu kun kuuntelen East Virginiaa Dannyn laulamana. Tätä kuunnellessa ikään kuin juurtuu. Musiikki on kaunista ja sanat lähes isänmaalliset. Upea kappale.

Kari Tapion Kuin taivaisiin. Yksi Kari Tapion parhaimmista. Koskettavat, kauniit sanat ja laulajan upea ja miehekäs ääni. Ihana! Mestari on mennyt, mutta laulut jäävät.

Aina kun on liian yksinäinen olo, soitan Jorma Kääriäisen Illan varjoon himmeään. Se on kokonaisuudessaan hyvä.

Hyvän olon kappaleeni on Intermezzo oopperasta Cavalleria Rusticana Mascagni. Se oli nuoruuden rakkauden (salaisen) lempimusiikkia.

Olin nuorena kansanopistossa. Siellä veisattiin Siionin virsiä. Jokainen oppitunti aloitettiin veisaamalla säe jostakin virrestä ja ruokailut aloitettiin ja lopetettiin virrellä. Minulle jäi erityisesti mieleen Herraa hyvää kiittäkää. Sitä veisattiin useasti. Vielä nytkin, monen vuosikymmenen jölkeen sen kuuleminen ja veisaaminen tuo hartaan hyvän olon. Tuo körttisävellys on minulle hyvän olon kappale.

Hyvän mielen cd-levy on Guylian Beyond the Waves (Relaxation music composed by Stephanie Moorey). Levyllä on 15 pianokappaletta, joista kaikki ovat hyviä. Niitä on ilo kuunnella, sillä ne tempaavat kuulija mukaansa.

Olen toiselta ammatiltani vyöhyketerapeutti ja jokaista hoitoa ennenon saatava kuunnella kappale Morning Mist Relax -levyltäni. Tämän musiikin avulla meditoin ja valmistan itseni hoidon antamiseen. Ja se todella toimii. Huonolla englannillani olen suomentanut sen Aamu-usvaksi. Koen ettei mistään toisesta kappaleesta saa samanlaista fiilistä. Tästä on tullut minulle todella tärkeä.

Julkaistu: 16.2.2011