Terve.fi

Miesten yleisimmät seksivirheet

Miesten yleisimmät seksivirheet
Tuntuuko sinusta, että miehesi luulee tietävänsä kaiken tietämisen arvoisen seksistä naisen kanssa? Hänen päänsä sisäinen erotiikan tietosanakirja voi sisältää perustavaa laatua olevia virheitä ja aukkoja seksuaalisuudestasi.
Julkaistu 2.2.2009

Tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmisistä opettelee seksin saloja itsekseen. Miehillä on usein tapana ottaa vinkkejä aikuisten elokuvista, ja kaikkihan tietävät, miten todenmukaisia ne ovatkaan. Seksikokemukset auttavat, mutta monet naiset ovat ujoja kertomaan siitä, mistä he pitävät.

Seksikouluttajat Tristan Taormino ja Lou Paget luettelevat WebMD-sivustolla yleisimpiä virheitä seksin saralla, joita miehet tekevät naisten kanssa.

1. Hän “tietää” mitä nainen haluaa

Miehet tekevät usein olettamuksia naisen haluista perustuen aiempien naisten kanssa saatuihin kokemuksiin. Mutta kaikki naiset eivät ole samanlaisia. Ikinä ei pitäisi olettaa, että mikä toimi edellisen naisen kanssa, toimii nykyisenkin kanssa, Taormino huomauttaa.

2. Hänellä on kaikki mitä sinä tarvitset

Jotkut naiset eivät voi saada orgasmia alle 3000 kierroksen minuutissa. Kenenkään kieli tai sormet eivät pysty tuottamaan sellaista värähtelyä. Mutta tyypillisesti miehet luulevat, että heissä on jotain vikaa, jos nainen tarvitsee vibraattoria. Vibraattori pitäisikin mieltää ennemmin apulaiseksi, kuin miehen korvaajasi. Monet parit käyttävät hieromalaitteita yhdessä.

3. Seksi tuntuu samalta miehistä ja naisista

Lou Paget kertoo, että naisten ja miesten välillä tuntuu olevan yhteys poikki siinä kohtaa, kun puhutaan asioista, jotka tuntuvat seksissä hyvältä. Suurimmalla osalla naisista vaginan ulkopuoliset osat ovat herkempiä kuin sisäpuoli. Myös syvät työnnöt voivat tuntua naisesta ikävältä. Jos penis on liian pitkä, voi työntö tuntua lyönniltä mahaan.

4. Hän luulee tuntevansa naisen anatomian

Yleisesti miehet tietävät mikä klitoris on ja missä se sijaitsee. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he todella ymmärtävät sen merkityksen. Luulo siitä, että naisen täytyy saada orgasmi yhdynnässä, on sitkeä. ”Saan edelleen kirjeitä, joissa kysytään mitä tehdä, kun vaimo ei saa orgasmia yhdynnässä ilman klitoriksen stimulointia. Tekee mieli vastata, että niin mikä se ongelma olikaan”, Tristan Taormino sanoo. Tietääkö kumppanisi, kuinka koskea sinua?

5. Kostea tarkoittaa kiihottumista

Joskus miehet huolestuvat, jos nainen ei ole tarpeeksi kostea helppoa penetraatiota varten. Tämä huoli on turha. Jotkut naiset kostuvat enemmän kuin toiset, ja se miten paljon luonnollista liukastetta syntyy, vaihtelee päivittäin.

6. Hiljaisuus on kultaa

Monet miehet luulevat, että heidän täytyy olla hiljaa seksin aikana. Mutta jos kumpikaan ei puhu, partnerin täytyy arvailla, mikä toimii ja mikä ei. Jos olette kunnioittavia asian suhteen, molemmat todennäköisesti osaavat arvostaa pientä ohjailua.

Kommentoi »