Metti Forssellin upea tyyli

Metti Forssellin upea tyyli
Malli Metti Forssell helpottaa arkeaan ripsienpidennyksillä. Hänen paras hyvinvointivinkkinsä on yö vierashuoneessa!
Julkaistu 7.6.2019

1. Pitkä tukkasi on aito ja hyväkuntoinen. Miten hoidat sitä?

Kiitän geenejäni, sillä minulla on luonnostaan paksut ja jouhimaiset hiukset. Ne kestävät hyvin jopa päivittäistä muotoilua suoristusraudalla. Pesen ja hoidan tukkani kampaamosarjojen tuotteilla kahdesti viikossa. En käytä hiuslisäravinteita.

2. Mikä on tärkein kauneusrutiinisi?

Puhdistus ja kosteutus, sillä minulla on kuiva iho. En koskaan nuku meikit kasvoilla. Pidän säännöllisesti meikittömiä päiviä. Minulla on ollut ripsienpidennykset pitkään. Ne helpottavat arkea.

3. Mihin sijoitat ­tyylissäsi?

Laatulaukkuihin ja -kenkiin. Chanelin laukku on ajaton, ja voin antaa sen tyttärelleni 20 vuoden päästä. Kalliskin laukku on minulle käyttöesine, joten en varjele sitä erityisesti.

4. Mistä saat voimia arkeen?

Syön terveellisesti ja käyn juoksemassa. Jaamme yöheräämisvuorot mieheni kanssa. Kumpikin saa vuorotellen nukkua vierashuoneessa. Kerran kolmessa viikossa vietämme aikaa kaksin. Se tekee meistä parempia vanhempia.

5. Oletko törmännyt ennakkoluuloihin?

Kyllä! Monen mielestä vaaleatukkainen jalkapalloilijan vaimo on automaattisesti tyhmä kuin saapas. Alussa se harmitti. Enää en välitä enkä lue nettikeskusteluja. Blogini lukijoilta saan vaan ihanaa palautetta.

Muodikas äiti

Metti Forssell, 26, on helsinkiläinen muotibloggaaja (elle.fi/mettiforssell). Hänellä on 31 000 Instagram-seuraajaa. Metti valmistui juuri kauppatieteen kandidaatiksi. Hänellä ja jalkapalloilijamiehellään Mikael Forssellilla on 3-vuotias tytär ja 10-kuinen poika.

Kommentoi »