Meikkaa muodikkaat kimallekulmat

Meikkaa muodikkaat kimallekulmat
Kokeile glitterkulmia juhlassa tai arjessa. Ne syntyvät nopeasti vaseliinilla ja kimalteilla!
Julkaistu 30.11.2016

Trendikkäät glitterkulmat sopivat jopa arkeen, kun kiinnität kulmiin pieniä hileitä vain maltillisesti. Näyttävämpi ilme syntyy, kun päällystät kulmat kokonaan suurilla kimalteilla tai paljeteilla.

  1. Meikkaa kulmat tavalliseen tapaan.
  2. Harjaa kulmiin nestemäistä kiinnitysainetta tai vaseliinia. Jälkimmäinen on edullinen vaihtoehto ja pitää kulmat ojennuksessa koko päivän.
  3. Suojaa iho ja vaatteet. Lisää kulmiin pieniä tai suuria kimalteita siveltimellä. Muista käyttää vain meikkiin soveltuvaa glitteriä, niin vältyt ihoärsytykseltä. Suihkauta päälle meikinkiinnityssuihketta.

Maltillisemmat kimallekulmat syntyvät pienillä hileillä. Soinnuta ne kulmakynäsi väriin tai asuusi! Kuva @theneenz / Instagram

Kokeile näitä:

Suuret hileet sopivat näyttävään meikkiin. Dust and Dancen The Circus Clown -hileet 4,90 e, glitternisti.com/glittershop.

Suuret strassit kiinnitetään ripsiliimalla. Fuksianväriset Make Up Storen Strazz-kimalteet sopivat myös hiuksiin ja kynsiin. 17,95 e, Nelly.fi.

Pienikokoinen glitter on hyvä valinta, kun haluat maltilliset kimallekulmat. Painele kimalle kulmiin siveltimellä. Galaxy-hileet 22,95 e, Face Stockholm.

Vaseliini on edullinen ja pysyvä kiinnittäjä. Maltillisen tuloksen saat, kun sekoitat vaseliiniin pieniä hileitä ja levität tai taputtelet seoksen kulmiin. 3 e.

Asiantuntija: meikkitaiteilija Tiina Hakala eli Glitternisti @glitternisti

Lue myös:

Katso video kimallekulmista:

Kommentoi »