Hyvinvointi

Lue uusi blogi! Johanna Koivu: Hyvän olon sävelet

Olen Johanna Koivu, uusi bloggari.Tunnet minut ehkä Elonkerjuun viulistina. Jaa kanssani intohimoni, hyvinvoinnin maailma ja artistin arki.

Kuvat Johanna Koivu
9.10.2015 Voi hyvin

Voidaan hyvin!

Kun aloitin oman blogin pitämisen viime vuoden joulukuussa, kerroin asiasta helsinkiläisravintolan kutsuvierastilaisuudessa eräälle toimittajalle. Hän kysyi, esittelenkö vihdoin vaatekaappini tai kerronko kaiken kosteista bäkkäribileistä. Kerroin hänelle, että en valitettavasti aio kirjoittaa kummastakaan aiheesta, mutta tulen avaamaan blogissani omaa elämääni muilla tavoin. Nyt, kymmenen kuukauden kuluttua, ollessani uuden blogihaasteen edessä, ajattelen yhä samoin.

Kutsun sinut, lukijani, jakamaan kanssani elämääni oleellisesti kuuluvia asioita, ajatuksia ja tekoja. Ajatuksiani ravinnosta, kauneudesta, terveydenhoidosta ja liikunnasta. Esteetikkona rakastan kaikkea kaunista, herkkää ja liikuttavaa. Uskon, että sellaiset asiat koskettavat sinua myös.

Niin, ja saanen vielä esitellä itseni. Olen näyttelijä, muusikko, teatteriohjaaja ja opettaja. Kierrän Suomea Elonkerjuun viulistina.

Jäimme juuri pitkälle tauolle, viisitoista ilontäyteistä vuotta Elonkerjuuta takana. Nyt on aika pysähtyä ja ottaa hetki happea.

Tulevat suuntaviivat auki ja uusi matka tuntemattomaan edessä. Jännityksellä odotan, mitä löydän tunnelin päästä!

Koulutukseni olen hankkinut Lontoosta the Central School of Speech and Dramasta, josta valmistuin taiteiden maisteriksi. Olen erikoistunut nykyteatteriin ja erityisesti Devising-metodiin. Musiikki oli kauan minulle vain rakas harrastus, mutta Suomeen palattuani siitä tuli yllättäen päätoiminen ammatti yli vuosikymmeneksi.

Oman johannakoivu.fi-kotisivustolta saamani kokemuksen jatkoksi on mukava huomata, että asiat menevät eteenpäin. Tämän uuden blogihaasteen edessä olen innoissani kuin pikkutyttö karkkikaupassa!

Tervetuloa tekemään matkaa kanssani! Uskon, että meillä tulee olemaan mukavaa yhdessä!

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi